ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com contractar manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Ens trobem en un entorn on els ordinadors tenen gran presència i, per tant, cal que estiguin sempre en bon estat perquè siguin funcionals i puguin maximitzar les seves prestacions.

  Gràcies al manteniment informàtic pot aconseguir que la seva infraestructura tecnològica sigui potent, eficient i sempre estigui operativa.

  Hi ha molta competència a qualsevol sector i la seva empresa no pot quedar enrere.

  Contracti un bon manteniment informàtic i podrà comprovar com se’n beneficia ràpidament la seva corporació.

  Per què la seva empresa ha de contractar manteniment informàtic?

  Aquest suport tan necessari avui dia fa referència a totes les accions que es realitzen en l’àmbit informàtic amb la finalitat de prevenir futures incidències i mantenir tots els ordinadors i altres dispositius al 100 %.

  Està totalment demostrat que, si gaudeix d’un bon manteniment informàtic, podrà millorar la seva productivitat, reduirà els costos i, en definitiva, allargarà la vida útil de tots els seus equips.

  És un servei que porta a cap moltes tasques relacionades amb el bon funcionament de qualsevol aspecte tecnològic. Les més rellevants són:

  1. Netejar els equips: amb el temps s’acumula pols que cal treure. Aquesta podria afectar a la ventilació dels ordinadors i, com a conseqüència, produir sobreescalfaments.
  2. Revisar cables i punts de treball: és necessari reorganitzar els punts de treball i el seu cablejat, així com ubicar nous ordinadors on pertoqui.
  3. Analitzar periòdicament tots els equips: cal assegurar-se que funcionen els ordinadors i els dispositius sense entrebancs i reparar les possibles avaries, per tal que l’empresa sempre sigui operativa.
  4. Actualitzar els programes i sistemes: la seguretat és un aspecte molt important i, per això, cal que tots els programes, especialment els referents a la protecció, siguin els actuals i obtenir així més seguretat enfront atacs externs.
  5. Eliminar malware: igualment, cal realitzar una revisió i comprovar que no existeix malware i, en cas d’haver-hi, procedir a la seva desinfecció.
  6. Còpies de seguretat: per evitar la pèrdua de dades i informació, és essencial realitzar còpies de seguretat periòdiques.

  Com veu, les empreses de manteniment informàtic donen un suport molt complet.

  Uns dels primers passos que executa una empresa de manteniment informàtic a l’hora de contractar-la, és realitzar una auditoria, amb la finalitat de veure en quin estat actual es troba el seu negoci i analitzar com millorar-lo perquè sigui més eficient i productiu.

  manteniment informàtica

  Què és una auditoria informàtica?

  Una auditoria informàtica és un procés completament necessari que consisteix a avaluar i determinar en quin estat està la infraestructura tecnològica d’un negoci, és a dir, confirmar que la xarxa informàtica sigui l’adequada.

  Així, a través d’aquesta anàlisi, es determina quines barreres existeixen, si s’estan utilitzant els recursos adequats, si el sistema instaurat compleix amb la normativa vigent, si gaudeix de la millor seguretat, etc.

  Tot aquest procés, sempre portat a terme per professionals del sector, és molt important i fa que, quan contracti una empresa de manteniment, conegui com pot millorar tots els processos, així com establir diferents criteris relacionats amb el bon ús de tots els seus recursos i eines informàtiques.

  Una auditoria realitza diferents passos:

  1. Analitzar els objectius de l’empresa i verificar quina capacitat actual té.
  2. Realitzar un inventari i planificar cada punt per rendibilitzar-lo al màxim.
  3. Observar quines són les incidències que han sorgit durant l’anàlisi.
  4. Constatar els riscos els quals està exposada l’empresa si no es pren les accions necessàries.
  5. Posar en pràctica totes les noves tècniques i mètodes amb la finalitat de resoldre els entrebancs i problemes que han anat sorgint.

  Les auditories són imprescindibles, tant per verificar l’eficiència d’un negoci com per poder corroborar si s’està actuant correctament. Igualment, durant el creixement i l’expansió d’una empresa.

  contractar manteniment informàtic

  Beneficis del manteniment dels seus equips informàtics

  El manteniment informàtic, fent un estudi previ i posant sobre la taula noves actuacions i procediments, fa que una corporació aconsegueixi grans beneficis. Els més destacats són:

  1. Professionals del sector sempre al seu costat: gràcies a aquest suport tindrà al seu abast l’ajuda de persones qualificades que li oferiran el millor assessorament i ajuda. A més, el temps de resposta que donen és molt ràpid, essencial si vol que la seva empresa mai s’aturi.
  2. Equips al 100 %: podrà treure el màxim profit a tots els seus ordinadors i rendibilitzar-los. Aquest aspecte és molt important, especialment, quan parlem sobre futures inversions.
  3. Al dia sobre les novetats del sector: en l’actualitat és imprescindible estar al dia sobre les noves aplicacions i solucions informàtiques, no només perquè la seva empresa sigui més eficient, sinó també per oferir el millor servei als seus clients i que els seus treballadors puguin desenvolupar amb més facilitat les seves tasques.
  4. No tindrà talls sobtats: la seva empresa mai s’atura i els seus ordinadors tampoc poden fer-ho, Cal estar sempre operatiu i, en cas d’incidència, reparar-la com més aviat millor.
  5. La prevenció és clau: el manteniment informàtic li dóna un suport preventiu, és a dir, s’anticipa a futures avaries amb l’objectiu que no tingui cap problema. A més, quan parlem de la seguretat, la prevenció és molt important, ja que posa les barreres necessàries perquè no es puguin malmetre els equips ni tingui robatoris ni pèrdua d’informació.
  6. Més productivitat: el seu negoci serà més eficient, productiu i, per descomptat, competitiu front altres del seu sector. És més, adquirirà un avantatge tecnològic que li atorgarà una imatge de marca més potent i sòlida.

  manteniment informàtic ordinadors

  Empresa de manteniment informàtic líder del sector

  Grans beneficis que, sens dubte, són molt positius per a qualsevol negoci. Les noves tecnologies i aplicacions informàtiques estan aquí per quedar-se i no paren d’evolucionar. Per això, cal aprofitar tot el seu potencial.

  Confiï en el manteniment informàtic i podrà corroborar com la seva empresa millora dia a dia, rendibilitza tots els seus equips i allarga la seva vida útil.

  Per contractar un manteniment informàtic qualitatiu i professional i fer que els seus equips gaudeixin de més seguretat i maximitzar les seves prestacions, contacti amb Gestinet.

  Som líders en manteniment informàtic i experts en donar solucions adaptades a cada situació i necessitat.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)