ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com fer el millor posicionament web? Eviti penalitzacions de Google

  posicionament google

  Tots els negocis, ja siguin grans o petits, aspiren a posicionar la seva web en les primeres posicions de Google, la plataforma de cerca més gran i utilitzada pels usuaris.

  Sabem que la majoria d’aquests no passa de la segona pàgina. Per això, no és d’estranyar que tothom vulgui aparèixer en les primeres posicions del cercador, encara que no sempre significa guanyar encara més visibilitat i obtenir més clics.

  posicionar pàgina web

   

  L’eina per excel·lència per a pujar posicions a Google

  El SEO exerceix un paper essencial a l’hora d’aconseguir un millor posicionament Google i, el seu bon ús, pot significar un augment significatiu de les visites i vendes. No obstant això, un ús incorrecte, pot ser completament contraproduent.

  El posicionament web és l’eina per excel·lència del màrketing digital per a pujar posicions en Google i això ha creat una demanda important en aquest sector, però també ha desembocat en pràctiques indegudes i qüestionables per a enganyar el sistema de classificació de Google, cosa que tard o d’hora és descobert i castigat pel cercador.

  A Gestinet, treballem de manera ètica i professional, per a assegurar-nos que els nostres clients aconsegueixin posicionar de manera correcta la seva pàgina web i no hagin de preocupar-se per contratemps futurs.

  A continuació, explicarem en detall aquestes pràctiques conegudes com Black hat.

  posicionament web google

   

  Preguntes freqüents sobre

  Com fer el millor posicionament web? Eviti penalitzacions de Google

  L’eina per excel·lència per a pujar posicions a Google

  El SEO és l’eina per excel·lència del màrketing digital per a pujar posicions a Google, i això ha creat una demanda important en aquest sector, però també ha desembocat en pràctiques indegudes i qüestionables per a enganyar el sistema de classificació de Google, cosa que tard o d’hora és descobert i castigat pel cercador.

  Què és Black hat SEO?

  Les paraules black hat SEO, fan referència a l’ús de tècniques indegudes, que busquen enganyar els cercadors, especialment a Google, per a aconseguir millorar el seu posicionament ràpidament i sense esforç.

  Un servei ètic i professional

  Un bon SEO és natural i orgànic, no necessita dreceres, ni fer paranys. Per això, és de summa importància comptar amb un equip professional, que aconsegueixi els objectius proposats, utilitzant mètodes transparents i ètics, i que garanteixin resultats estables. Contacti amb Gestinet, empresa referent a posicionar pàgines web a Google.

  Què és Black hat SEO?

  Les paraules black hat SEO, fan referència a l’ús de tècniques indegudes, que busquen enganyar els cercadors, especialment a Google, per a aconseguir millorar el seu posicionament ràpidament i sense esforç.

  Encara que pugui semblar que aquestes tàctiques funcionin, en realitat només ho fan a curt termini, ja que els cercadors castiguen amb severitat les accions i acaben per trobar a les pàgines responsables tard o d’hora.

  Les tècniques més utilitzades pels black hatters són:

  • Cloaking: Els black hatters creen una web parar els cercadors amb un format sobre optimitzat, i la tapen amb una altra pàgina, amb un contingut totalment diferent pels usuaris, que no és traçable per als cercadors.

  • Text ocult: Es tracta de posar text no visible per als usuaris, però si pels cercadors. Normalment repeteixen la paraula clau i li canvien el color o la grandària per a ocultar-la.

  • Keyword stuffing: Consisteix en la repetició desmesurada de paraules clau, perquè el cercador posicioni la pàgina per elles. En aquesta pràctica, el contingut no és de qualitat, ni aporta res a l’usuari, només busca tenir una considerable quantitat de keywords.

  • Spinning: Consisteix a reutilitzar fragments o articles sencers, i realitzar les mínimes modificacions, per a crear contingut “nou”. Aquesta pràctica no aporta res original, i s’usa per a crear contingut amb el mínim esforç, a més, aquestes versions solen perdre el sentit i dificulten la comprensió lectora.

  • Backdoors o portes posteriors: Es tracta de la col·locació d’enllaços o textos ocults, en llocs webs aliens i vulnerables, perquè una web pugi posicions en el cercador a través del linkbuilding.

  • Compra d’enllaços: Com el seu nom indica, es tracta de la compra d’enllaços per a millorar el linkbuilding de la pàgina de manera artificial.

  Com podem veure, aquestes tècniques acaben sent més un problema que una solució, ja que, a més d’inadequades, no aporten res nou o d’interès per als usuaris que entren a la pàgina.

  I té com a resultat pàgines amb contingut confús i sense sentit, un ús excessiu de paraules clau i sense gens de valor que aportar. Són aspectes que els cercadors penalitzen empitjorant del rànquing de la pàgina o fins i tot expulsant-la dels seus resultats.

  Les penalitzacions que pot imposar Google són:

  • Caiguda de 30 posicions en les SERPs, que són els resultats que apareixen en les pàgines de Google.
  • Baixada de 50 posicions.
  • Caiguda de 950 posicions.
  • Expulsió definitiva de Google.

  empresa per a posicionar pagines web

   

  Un servei ètic i professional

  Com hem vist, les conseqüències del SEO mal implementat podrien ser devastadores, i és que no tot s’hi val per a pujar posicions a Google.

  Un bon SEO és natural i orgànic i no necessita dreceres, ni fer paranys. És important treballar constantment, amb paciència.

  Per aquest motiu, és de summa importància comptar amb un equip professional que aconsegueixi els objectius proposats, utilitzant mètodes transparents i ètics, i que garanteixin resultats estables.

  Compti amb Gestinet per a proporcionar-li un servei transparent i professional.

  Estem a la seva disposició pel que necessiti.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post