ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  21/05/2020

  Com generar enllaços per al seu posicionament web

  posicionament web

  L’autoritat d’una pàgina i, com a conseqüència, el seu posicionament web, depèn de molts factors. Entre ells, destaquen els enllaços interns i externs d’un portal.

  Per aquest motiu, a més de cuidar el seu contingut, l’optimització i el disseny web de la seva pàgina, també ha de prestar atenció als seus enllaços i com generar-los adequadament perquè afectin positivament al seu SEO.

  Tingui en compte que, pels motors de cerca, especialment Google, els enllaços tenen gran importància, i a l’hora de rastrejar-los, li agrada trobar altres webs enllaçades de qualitat, fet que li pot proporcionar millor posició al rànquing.

  Els enllaços, o backlinks, transmeten confiança als cercadors i fan que el seu contingut sigui més rellevant i interessant.

  Pensi que, el principal objectiu de Google, és oferir la millor experiència de navegació als usuaris i, per tant, vol que tots els continguts siguin interessants.

  Per tant, tant els enllaços externs com els interns, que són els que provenen de la mateixa web, són fonamentals. De fet, aquests últims poden retenir més temps els usuaris dins la seva pàgina, molt positiu també per al posicionament web.

  Hi ha molts aspectes a tenir en compte a l’hora de valorar un enllaç, com la temàtica de la web d’origen, degut que ha de ser similar a la pàgina assenyalada; la relació geogràfica, especialment quan es tracta d’un negoci local; l’autoritat del domini i, fins i tot, que els enllaços redirigeixin de manera correcta, és a dir, que funcionin adequadament. En aquest sentit, és important revisar els seus backlinks i que l’usuari, en clicar, arribi al lloc que desitja.

  Per a aconseguir enllaços externs de qualitat pot fer-ho a través de diferents maneres.

  La millor d’elles i la més natural, és tenir un bon contingut i sempre actualitzat, generar enllaços gràcies a Guest postings, que són persones que tenen altres pàgines de similar temàtica a la seva i pot oferir-los escriure sobre elles, intercanviar backlinks amb altres webs o crear sinergies amb altres portals per col.laborar conjuntament.

  Com veu, els enllaços són essencials per crear una òptima estratègia de posicionament web i són necessaris perquè la seva pàgina adquireixi notorietat.

  Si vol aconseguir-ho de manera correcta i obtenir el millor SEO, posi’s en contacte amb Gestinet, empresa líder en posicionament web Barcelona i experts en el sector.

  Ens posem a la seva disposició amb la finalitat que adquireixi els seus objectius on-line i que la seva empresa tingui més visibilitat a internet.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post