ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com ha de ser el disseny web d’una botiga virtual?

  Disseny web

  L’objectiu principal d’una botiga virtual és que el procés que l’usuari segueixi fins a arribar a l’efectuació de la compra sigui el més ràpid i eficient. D’aquesta manera, aquest tindrà una bona experiència i tornarà a comprar i la pàgina web obtindrà més conversions.

  Un òptim disseny web enfocat a vendre per internet i poder atraure i mantenir als usuaris és essencial.

  Si segueix aquestes recomanacions de disseny web per a botigues virtuals, el seu objectiu de vendes serà un èxit:

  Disseny web coherent: la web ha de mantenir el disseny en tota la web, seguint les mateixes tonalitats de colors. També s’ha de tenir en compte els colors corporatius o de la marca. I han de transmetre i adequar-se a la tipologia del seu públic potencial.

  Usabilitat: la pàgina ha de ser fàcil d’utilitzar i poc complex. Aquest fet pot ser determinant perquè un usuari compri o no. La usabilitat també és un factor que es té molt en compte per al posicionament web d’una pàgina.

  Cercador intern: s’han de facilitar la navegació als usuaris i, una manera de fer-ho, és incloure un cercador sempre visible a la part superior de la web.

  Ressaltar punts interessants de la botiga on-line: és important destacar zones que li interessin per tal que els usuaris hi cliquin. Solen ser punt com COMPRAR o RESERVAR i, estant en un lloc correcte i amb colors destacats, pot fer que els usuaris s’hi fixin i comprin.

  Minimalisme: el seu disseny web ha de centrar-se en l’essencial i no s’ha d’aclaparar a l’usuari amb banners, animacions, etc. D’aquesta manera el conduirà on l’interessa.

  Seguretat en els pagaments: ha de donar confiança i seguretat als usuaris i, per a fer-ho, ha de garantir els pagaments electrònics per tal que sàpiguen que es porten a terme correctament.

  Imatges de qualitat: ha de posar diferents fotografies de cada producte, en diferents angles i colors, perquè l’usuari els visualitzi bé, i han de tenir bona qualitat.

  Informació a l’abast del client: l’usuari ha de tenir informació sobre la botiga virtual accessible: telèfon i email d’atenció al client, raó social, despeses d’enviaments i devolucions, etc. D’aquesta manera tindrà més confiança i vostè més possibilitats que aquest realitzi la compra.

  Ha de tenir al costat als millors professionals per tal que li realitzin un disseny web òptim per a la seva botiga virtual. Posi’s en contacte amb Gestinet on dissenyem i confeccionem estratègies on-line a mida segons cada necessitat.

  5/5 - (48780 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48780 votes)