ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com incrementar les vendes on-line gràcies al disseny web

  Disseny web

  Compte amb una botiga digital, però les seves vendes no són massa elevades? No obté vendes ni altres conversions?, Els usuaris marxen ràpidament de la seva pàgina? Si és així, és necessari que revisi el seu disseny web i creï una òptima estratègia de màrketing on-line.

  Perquè un negoci digital funcioni, no sols s’ha de tenir productes de qualitat i bons preus. Aquest aspecte no serveix de res si el seu disseny està antiquat, no ofereix bona usabilitat ni els usuaris troben en pocs clics el que estan buscant.

  Un bon disseny web triplica les possibilitats que un negoci on-line funcioni i, el que és més important, és capaç de fidelitzar als clients. Si aquests tenen una bona experiència de compra, tornaran a la seva pàgina.

  Per a vendre per internet ha de pensar que ha d’haver-hi molta feina darrere i molta constància, mitjançant la realització d’accions que facin que la seva pàgina estigui sempre actualitzada i al dia. I d’això s’encarreguen les empreses especialitzades en disseny de pàgines web, els quals fan les millors anàlisis i verifiquen tots els passos perquè aquesta sigui més visible i més atractiva pels usuaris.

  dissenyar pàgines web

   

  Tenir el millor disseny web és clau

  El disseny web, activitat que consisteix a planificar, dissenyar, crear i mantenir una pàgina, és molt important avui dia. Les empreses requereixen tenir presència a nivell digital, així que aquesta disciplina es torna imprescindible perquè la imatge corporativa es vegi potenciada i contínuament actualitzada.

  Sense un disseny estructurat, els visitants, en entrar i no trobar bona navegabilitat i usabilitat, poden marxar ràpidament, la qual cosa no sols afecta les seves vendes directes, sinó al seu posicionament en els cercadors.

  Així que és essencial comptar amb el millor disseny i crear una estratègia clara per a millorar-lo periòdicament i adaptar-se a les noves necessitats dels internautes.

  vendre per internet

   

  Preguntes freqüents sobre

  Com incrementar les vendes on-line gràcies al disseny web

  Tenir el millor disseny web és clau

  Sense un disseny estructurat, els visitants, en entrar i no trobar bona navegabilitat i usabilitat, poden marxar ràpidament, la qual cosa no sols afecta les seves vendes directes, sinó al seu posicionament en els cercadors. Així que és essencial comptar amb el millor disseny web i crear una estratègia clara per a millorar-ho periòdicament i adaptar-se a les noves necessitats dels internautes.

  Maneres d’augmentar les vendes per internet

  I com poder millorar el seu disseny web?: ha de definir el seu públic objectiu, oferir la màxima informació i seguretat digital, tenir un servei àgil i ràpid, que els seus productes comptin amb les millors descripcions, que el procés d’afegir al carret i pagament sigui molt senzill i tenir un disseny responsive, entre altres.

  Empresa de disseny de pàgines web professional

  Contacti amb Gestinet, experts en disseny web i en crear estratègies de màrketing on-line, perfectes per obtenir la millor experiència de navegació als seus visitants. Som professionals del sector, amb anys d’experiència en l’àmbit, i ens adaptem als seus projectes i necessitats.

  Maneres d’augmentar les vendes per internet

  Li mostrem a continuació com poder millorar el seu disseny web. Seguint aquests passos, pot fer que la seva imatge i estructura es vegi millorada:

  1. Defineixi el seu públic objectiu: ha de saber quin és el seu buyer persona, amb l’objectiu de dirigir els seus continguts a aquests.
  2. Tingui un calendari de manteniment i continguts: és important que els canvis, millores i altres, estiguin planificats en un calendari on tenir la millor planificació i així tenir el disseny sempre actualitzat.
  3. Ofereixi tota la informació: en la seva web ha d’aparèixer les màximes dades sobre la seva ubicació, empresa, telèfons d’atenció al client, com cal procedir per a tramitar les devolucions o canvis, etc. Això dona més seguretat i credibilitat.
  4. Tingui màxima seguretat: atorgui senyals de seguretat al seu lloc web perquè els seus clients naveguin i paguin sense problemes ni desconfiances.
  5. Tingui un servei fàcil i àgil: per a processar una compra, no pot haver-hi contratemps. Ha de fer-se fàcilment i en pocs passos, fins i tot sense ser obligatori registrar-se (molts usuaris ho veuen com una pèrdua de temps)
  6. Col·loqui els productes més estratègics en la Home: el seu disseny ha de cridar l’atenció, així que què millor que posar els seus productes estrella en la pàgina d’inici?
  7. Insereixi imatges de qualitat: el disseny ha de contenir molt contingut multimèdia, ja que és molt cridaner i és la millor manera d’ajudar el comprador a prendre una decisió. Les imatges són un recurs fantàstic, i, per aquest motiu, han de ser de gran qualitat.
  8. Escrigui descripcions completes: cada producte ha d’estar perfectament descrit, al detall, perquè els usuaris tinguin la màxima informació abans d’adquirir-lo.
  9. Simplifiqui el procés de pagament: igual que el procés d’afegir al carret ha de ser àgil, també l’ha de ser el pagament. No ha d’haver-hi obstacles ni trobar errors o problemes.
  10. Tingui un Blog: és la millor manera de tenir activitat a la teva botiga virtual en el que a indexacions de cercadors es refereix.
  11. Agregui testimonis d’altres compradors: les valoracions són molt positives a l’hora que altres usuaris comprin en una botiga on-line.
  12. Ha de tenir un disseny responsive: la seva pàgina ha d’adaptar-se a tota mena de pantalles i dispositius, perquè la navegació sigui la millor.
  13. Triï correctament els seus keywords: ha de triar de manera adequada les seves paraules clau i col·locar-les estratègicament en els seus continguts, perquè els cercadors ho posicionin millor segons les cerques dels internautes.

  Aquestes són algunes de les pautes més destacades per a tenir un bon disseny web i que afecti positivament en les seves vendes.

  Igualment, li recomanem tenir xarxes socials, especialment Instagram, canal de comunicació perfecte per a arribar als usuaris i mostrar els seus productes i serveis.

  empresa per dissenyar pàgina online

   

  Empresa de disseny de pàgines web professional

  Tingui al seu costat a una empresa de disseny web i la seva imatge de marca es veurà reforçada i les seves conversions s’incrementaran.

  Contacti amb Gestinet, experts en disseny web i en crear estratègies de màrketing on-line, perfectes per obtenir la millor experiència de navegació als seus visitants.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post