ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com influeix el disseny web en el Black Friday

  Disseny web

  El Black Friday ha pres força en els últims anys sobretot en les botigues virtuals. El “divendres negre”, de fet, és una tradició purament de màrketing importada dels Estats Units que inaugura la campanya de compres nadalenques. És, en definitiva, una jornada on les botigues ofereixen als usuaris grans descomptes i promocions dels seus productes.

  La facturació de l’anterior edició va créixer un 10% més i cada vegada són més les ecommerce que s’uneixen a aquesta iniciativa.

  Cal, però, preparar la seva pàgina, especialment quant al seu disseny web per tal d’atraure els usuaris amb reclams de màrketing, amb colors per cridar l’atenció i imatges més impactants. D’aquesta manera s’ha de cuidar la creativitat des dels dies previs

  Li indiquem algunes tècniques que pot realitzar en la seva botiga on-line durant el Black Friday:

  E-mail màrketing: és essencial avisar als seus clients dels descomptes que farà el dia assenyalat. A més, per ser clients, pot oferir-los promocions especials.

  Descompte dels productes: esculli els productes on pot aplicar més descomptes i fer promocions més atractives. Elegeixi també aquells que poden fer atraure a més usuaris i apliqui també ofertes. És moment d’oferir descomptes tipus 2×1, enviaments gratuïts, cupons de descompte per la pròxima compra, etc.

  Difusió dels descomptes: planifiqui quina serà la difusió de les ofertes a través de les xarxes socials i altres mitjans. Durant el Black Friday hi haurà probablement més competència per internet, així que haurà d’intensificar la seva presència. Recordi que, en aquests casos, és important comptar amb un bon posicionament web, ja que l’ajudarà a ser molt més visible als cercadors.

  Doni confiança: sempre és important generar credibilitat i confiança als usuaris però, en els casos de promocions especials, encara més. Ha de donar un servei ràpid i eficaç a través de tots els canals de comunicació de la seva web. A més, la seva pàgina ha d’estar al 100% els dies previs i el mateix dia, amb una velocitat de càrrega i una usabilitat òptima.

  Segueixi aquestes tècniques i el Black Friday de la seva botiga on-line serà un èxit. Cal tenir en compte, tal com li hem comentat, especialment el disseny web de la seva pàgina, ja que pot fer que els usuaris els hi cridi més l’atenció i hi hagi més conversió.

  5/5 - (48810 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48810 votes)