ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com mantenir el seu posicionament Google

  posicionament google

  Tenir un bon posicionament web és essencial si vol que la seva pàgina obtingui més visibilitat als cercadors, especialment Google. De fet, aquest és el més rellevant i és el que solen utilitzar els usuaris habitualment.

  Per tant, ha de centrar la seva estratègia SEO en obtenir un òptim posicionament Google.

  El més important, tanmateix, no és aparèixer, sinó mantenir-se, ja que els seus competidors també treballen constantment aquest aspecte i podrien obtenir una millor posició i ser més visibles a internet.

  Consells perquè la seva web es mantingui ben posicionada a Google

  Per a poder mantenir-se i que la seva pàgina no perdi notorietat, segueixi aquestes pautes:

  Identifiqui als seus usuaris: ha de conèixer al seu públic objectiu, saber a qui dirigir els seus continguts i quines necessitats tenen.

  Segueixi una estratègia: és essencial seguir una planificació i portar-la a cap. Tenint uns objectius clars, és més senzill poder-los realitzar, a més de poder-se adaptar a possibles canvis o millores.

  Publiqui contingut de qualitat: el contingut és clau i ha de ser original, únic i d’interès pels seus usuaris. Mai actualitzi la seva pàgina amb textos copiats o duplicats, ja que poden perjudicar-lo seriosament.
  La quantitat de paraules és important, però molt més la qualitat.

  Conegui les seves keywords: és bàsic saber quines són les seves paraules clau idònies segons les cerques dels seus visitants. Aquestes les ha de posar als seus títols i actualitzacions, sempre d’una manera molt subtil i en context amb els seus textos.

  Compti amb un Blog: tenir un Blog corporatiu és una excel.lent idea per a poder mantenir informats als seus usuaris i poder introduir contingut nou periòdicament. Permet generar enllaços i reforçar la seva imatge de marca, elements essencials en el posicionament web. A més, un Blog fa que les seves xarxes socials segueixin en moviment, ja que pot anar compartint les seves noves actualitzacions.

  Segueixi aquests consells i el seu SEO es mantindrà en el temps. Recordi que Google mai descansa i sempre vol oferir als usuaris el millor i la informació més adequada.

  Si vol portar a cap aquestes i altres pautes i obtenir el millor posicionament als cercadors, confiï en Gestinet, líders en posicionament web Barcelona i experts en el sector.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem una estratègia a mida, adaptada a les seves necessitats i objectius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post