ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  26/11/2019

  Com planificar el seu posicionament web

  posicionament web

  Planificar la seva estratègia de màrketing digital és bàsic, amb l’objectiu que no hi hagin sorpreses i tenir controlat les seves publicacions, modificacions a la seva web, passos a seguir, etc.

  Entre les seves planificacions, han d’existir les relacionades amb el posicionament web del seu portal. D’aquesta manera, podrà mesurar el seu progrés i esbrinar si necessita realitzar canvis o millores. Tingui en compte que el món on-line no és estàtic i cal adaptar-se sovint a les noves exigències dels cercadors i dels usuaris.

  Per tant, programar i projectar les seves estratègies és essencial i pot fer que hi hagi més possibilitats d’èxit.

  Li oferim alguns consells per planificar i portar a cap una campanya de posicionament web:

  Determini els seus objectius: definir quin camí vol seguir l’ajudarà a arribar a la seva meta, a més de saber com vol aconseguir els seus objectius.

  Keywords: ha d’esbrinar quines són les seves paraules clau idònies, que han de ser les mateixes per les quals els usuaris realitzin les cerques.

  Optimitzi la seva web: la seva pàgina ha de posar les coses fàcils a Google, és a dir, que es pugui rastrejar de manera senzilla. Així, la seva estructura ha de ser l’adequada i la seva velocitat de càrrega ha de ser prou ràpida. També el contingut té gran importància i ha de ser únic i de qualitat, a més d’estar periòdicament actualitzat. En definitiva, la seva pàgina ha d’oferir una bona experiència de navegació.

  Construeixi enllaços: els enllaços, interns com externs, són essencials pel posicionament web i és necessari planificar quins posarà i on els situarà.

  Segueixi aquests consells i la seva estratègia de posicionament web serà un èxit.

  La planificació i l’organització és part d’un projecte on-line i l’ajudarà, si ho necessita, a realitzar canvis o millores dins la seva pàgina.

  Per a portar-ho a cap de manera correcta, posi’s en contacte amb Gestinet, líders en posicionar empreses a internet i a augmentar la seva visibilitat i notorietat.

  Ens adaptem a cada negoci i situació, sempre cercant el millor pels nostres clients.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post