ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/09/2020

  Com posicionar el seu Blog?

  posicionament web

  Tenir un Blog és una de les millors maneres per posicionar-se als cercadors. Això sí, requereix constància i seguir una estratègia clara i definida de màrketing.

  El contingut és un dels aspectes clau del SEO i, si el treballa adequadament i el manté actualitzat, la seva visibilitat i notorietat a internet augmentarà.

  A més que el seu públic objectiu el trobarà més fàcilment i els hi proporcionarà textos del seu interès, les seves conversions poden incrementar-se.

  Pautes per posicionar el seu Blog

  A l’hora d’optimitzar el seu Blog corporatiu, ha de seguir unes pautes que faran que sigui més atractiu per Google:

  -Identifiqui els seus usuaris: ha de determinar a qui anirà dirigit, amb l’objectiu de proporcionar contingut interessant per a aquests. Ha d’utilitzar, també, un llenguatge adequat.

  -Textos optimitzats: els títols dels seus posts han de ser concisos i concrets i reflectir el seu interior. A més, ha de saber quines són les seves paraules clau i introduir-les dins els seus continguts de manera amena. Tots els seus textos han de ser originals i únics.

  -Extensió dels posts: cada post ha de tenir prou paraules per ser explicatiu pels usuaris i atraient per Google. Igualment, ha de predominar la qualitat que la seva llargària.

  -Imatges idònies: les seves fotos han de ser nítides i tenir un format adequat. Aquestes poden fer retenir més temps als usuaris dins el seu portal. A més, les ha de nomenar correctament.

  -Inclogui enllaços: els enllaços, tant els interns com els externs, atorguen rellevància a una web i són molt positius pels cercadors.

  -Eviti contingut copiat: com li hem comentat, els seus textos han de ser únics i mai els pot copiar d’altres pàgines. La duplicitat pot ser sancionada per Google.

  -Constància: un bon posicionament web s’aconsegueix a base de constància i treball. Actualitzi periòdicament el seu Blog i podrà estar dins els primers resultats.

  En definitiva, el seu Blog no pot parar i ha d’anar introduint informació pels seus usuaris constantment i optimitzar-la.

  Per això, la millor manera d’aconseguir un bon SEO, és tenir al seu costat a professionals del sector.

  A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i en crear estratègies de màrketing digital.

  Ens adaptem a cada empresa i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post