ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com posicionar la seva pàgina web a Google

  posicionament google

  Google és el motor de cerca més important mundialment, és el que els usuaris utilitzen per trobar allò que necessiten i, per tant, les empreses han de ser-hi presents.

  Així doncs, si compta amb un negoci, ha d’aconseguir el millor posicionament Google possible i fer que els internautes el trobin fàcilment.

  Segur que té molts objectius i, un dels principals, sigui obtenir la màxima repercussió i vendes. Amb un bon SEO a Google pot aconseguir-ho i abastar aquesta fita tan important perquè una empresa es mantingui activa a internet.

  Les dades corroboren la rellevància d’aquest cercador:

  1. Les empreses situades a la primera posició reben el 42% de clics
  2. Les que es troben a la segona, aquesta xifra disminueix al 12%
  3. I les de la tercera posició, al 8,5%
  4. La segona pàgina només té el 5% de visites i la tercera un 2,5%

  Com veu, aquesta informació detalla que és essencial estar el més amunt possible del rànquing i maximitzar les seves possibilitats de conversió.

  Ha de tenir en compte les grans possibilitats que li ofereix el món digital i treballar amb constància el seu posicionament Google. Faci-ho i podrà beneficiar-se molt positivament.

  Si vol obtenir resultats i està dins la primera pàgina de Google, segueixi llegint. Li donem pautes i dades d’interès.

  Què és el posicionament Google?

  El posicionament a Google consisteix a portar a cap un seguit de tècniques per tal d’optimitzar una pàgina web i que el cercador la posicioni correctament. L’objectiu del SEO és col.locar-se als primers resultats quan l’usuari realitzi una cerca mitjançant keywords o paraules clau.

  Les aranyes de Google volen oferir una bona navegació i experiència als usuaris i, per aquest motiu, analitzen cada lloc web per tal de donar la millor informació.

  Per abastar-ho, les empreses han de realitzar un treball constant, especialment referent als continguts, disseny i estructura web, pes de les imatges, enllaços, etc.

  Quan parlem dels resultats a un cercador, n’hi ha de 2 tipus. En primer lloc, els de pagament. En tenir aquesta característica, atorguen menys credibilitat als usuaris i no reben tantes visites. Pensi que és una estratègia de màrketing on s’ha d’invertir diners. Al final es paga segons les entrades rebudes.

  I, en segon lloc, trobem els resultats orgànics, que són els que es col.loquen al rànquing de manera natural, segons la naturalesa de cada pàgina i la seva optimització. Aquests són els més clicats, ja que donen més confiança. Google avalua la rellevància d’una pàgina segons les keywords que ha introduït l’usuari i li mostra les millors opcions.

  En aquest post, és clar, recalquem la gran importància del posicionament orgànic a Google, que és el que li pot aportar més èxit i visibilitat on-line.

  Així que, si vol que Google mostri el seu portal cada vegada que els internautes estan interessats en algun producte o servei que vostè ofereix, treballi correctament el seu SEO. D’aquesta manera, obtindrà més tràfic de qualitat, més visibilitat i taxes de conversió més altes.

  posicionament web

  Preguntes freqüents sobre

  Com posicionar la seva pàgina web a Google

  Què és el posicionament Google?

  El posicionament a Google consisteix en la realització d’un seguit de tècniques amb l’objectiu d’optimitzar una pàgina web i que el cercador la posicioni correctament.

  Per què la seva pàgina ha d’estar a la primera posició de Google

  La seva pàgina ha d’estar a les primeres posicions del Google, ja que internet és el seu aparador on-line i existeix gran competència. Si vol destacar davant de la resta i ser més popular, donar una imatge de marca potent i vendre més que mai, ha de tenir el millor posicionament a Google.

  Què li pot oferir un millor posicionament al principal cercador?

  El posicionament Google només li ofereix avantatges. A més de donar-li més visibilitat, farà augmentar les seves conversions, especialment les seves vendes. La seva empresa, en general, se’n veurà reforçada.

  La seva pàgina al número 1 de Google

  Utilitzi aquesta eina de màrketing digital tan potent i cuidi el seu posicionament a Google. La seva empresa obtindrà grans recompenses. Contacti amb Gestinet i aconsegueixi els millors resultats.

  Per què la seva pàgina ha d’estar a la primera posició de Google

  Gaudint d’un bon SEO, no només farà que sigui posicionada als primers llocs de Google, sinó que la seva web serà més usable, pràctica i funcional. Pensi que, si és així, els seus usuaris se sentiran més còmodes utilitzant-la i podran realitzar tots els passos més fàcilment, sense entrebancs.
  El posicionament Google només li ofereix avantatges. Ajuda que Google entengui sobre de què tracta cada web i si és útil pels internautes.

  La seva pàgina ha d’estar a les primeres posicions del cercador, ja que internet és el seu aparador on-line i existeix gran competència. Si vol destacar davant de la resta i ser més popular, donar una imatge de marca potent i vendre més que mai, tingui el millor posicionament Google.

  Com li dèiem, per aconseguir-ho, ha de treballar constantment diferents aspectes de la seva web per tal d’optimitzar-la i fer-la atractiva a ulls de Google. Els més destacats són:

  1. Temps de càrrega: la seva pàgina ha de mostrar-se ràpidament, sense esperes. Si no és així, obtindrà una taxa de rebot molt elevada i és un punt molt negatiu, podent ser penalitzat. Faci que les seves imatges tinguin el pes correcte i es carreguin fàcilment.
  2. Web responsive: actualment, qualsevol pàgina ha de poder adaptar-se a tots els dispositius i pantalles. Per Google és molt important, ja que només vol oferir una bona experiència d’usabilitat als visitants.
  3. Keywords: escollir correctament les seves paraules clau és vital perquè adquireixi més notorietat a internet. Col.loqui-les de manera estratègica dins els seus continguts, sense resultar repetitiu, però que sigui visible per les aranyes de Google.
  4. Continguts: els seus textos han de ser de qualitat, únics i interessants. Mai poden ser copiats d’altres pàgines. A més, els ha d’actualitzar sovint.
  5. Enllaços: són un factor molt important, tant els interns com els externs. Aquests últims li brinden més autoritat. Això sí, sempre han de dirigir de manera adequada, és a dir, han de funcionar i portar als usuaris on ells volen.
  6. Disseny web: l’estructura de la seva pàgina i el seu disseny en general, s’ha de cuidar i fer que sigui el millor possible. Faci que sigui actual, atractiu i funcional.

  Tingui en compte aquests aspectes tan rellevants per Google i la seva pàgina estarà optimitzada i serà interessant pels usuaris.

  posicionament pàgina web

  Què li pot oferir un millor posicionament al principal cercador?

  Google és el cercador més poderós i pot oferir-li grans avantatges molt positius pel seu negoci. Gràcies al posicionament a aquest cercador, pot obtenir:

  1. Més visibilitat digital i arribar a un nombre més gran d’usuaris
  2. Generar més visites qualitatives, és a dir, d’usuaris realment interessats amb els seus productes o serveis
  3. Incrementar les seves conversions i vendes
  4. Posicionar el seu negoci com expert en una temàtica en concret
  5. Incrementar la seva popularitat a internet
  6. Tenir més reconeixement de marca

  posicionament pàgines web

  La seva pàgina al número 1 de Google

  El posicionament Google, sense cap dubte, pot fer que la seva empresa aconsegueixi grans fites i resultats, especialment en l’àmbit econòmic.

  Així que utilitzi aquesta eina de màrketing digital tan potent i cuidi el seu SEO. Si la seva empresa es troba dins els primers resultats orgànics, obtindrà grans recompenses.

  És un treball constant que, amb el suport i l’ajuda de professionals del sector, farà que la seva web sigui un èxit.

  Confiï en Gestinet, referents en posicionament als cercadors i en crear estratègies enfocades a abastar més visibilitat a internet i crear imatges de marca sòlides i fortes.

  Contacti amb nosaltres i podrà comprovar tot el potencial de la seva empresa en l’entorn on-line.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)