ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com potenciar el seu disseny web

  Disseny web

  La primera impressió compta, especialment en el món digital, on la seva carta guanyadora és la imatge.

  Per això, el seu disseny web ha de ser potent, atractiu, funcional i, sobretot, ha d’estar optimitzat pels motors de cerca, ja que així també serà beneficiós pel seu posicionament web.

  La seva pàgina corporativa ha de mostrar els seus productes i serveis de manera adequada i ha de donar la suficient confiança perquè, els usuaris que hi entrin, facin el pas de comprar o realitzar la conversió que l’empresa desitgi.

  El seu disseny web, a més, ha de poder difondre els seus valors com a marca i donar una sensació d’actualitat i modernitat. El seu valor afegit serà aquest.

  Gràcies a una estratègia cuidada, podrà aconseguir els seus objectius de negoci i estar dins les primeres posicions de Google, essencial per obtenir més visibilitat a internet.

  Potenciï el seu disseny web

  La pàgina de la seva empresa ha d’incloure molts aspectes per poder potenciar la seva imatge. Alguns són:

  Agradable visualment: quan un usuari entri a la seva web, li ha de donar bones sensacions. Per aconseguir-ho, no ha d’haver-hi molts elements que el distregui i marxi sense poder consultar el que volia. Un disseny minimalista, amb fons de color blanc i imatges de molta qualitat, és perfecte. Així, podrà llegir correctament el contingut i tindrà una bona experiència de navegació. Els textos, a més, han d’estar estructurats i ordenats, per facilitar la lectura.

  Colors equilibrats: tota la seva web ha de desprendre sintonia i els colors utilitzats han de seguir una línia, és a dir, faci servir sempre els mateixos i que ofereixin harmonia. Tingui molt en compte que, segons el seu sector, ha d’utilitzar una gamma de colors en concret perquè els visitants ho associïn.

  Mida de la lletra: aquesta ha de ser prou gran per facilitar la lectura i d’una font que es reconeguin fàcilment les lletres. En tota la web ha de ser la mateixa, tot i que en els títols, evidentment, pot canviar la mida i la forma per destacar.
  En el cas d’haver-hi promocions, descomptes, etc. està clar que el disseny s’ha d’adaptar a les circumstàncies.

  Contingut: el contingut és el clar protagonista i el que farà retenir l’usuari i farà que el cercador el posicioni millor o pitjor. Aquest ha de ser original, únic i d’interès pels seus visitants. A més, ha d’estar en constant actualització.

  Valoracions: les ressenyes i els testimonis són, cada vegada més, molt importants en una pàgina web i han d’ocupar un espai fix. Si és així, és una manera que els usuaris, en entrar, coneguin casos d’èxit i valoracions d’altres persones i tinguin confiança per comprar, contactar amb la seva empresa, etc.

  Si vol potenciar el disseny de la seva pàgina i fer-lo més potent i competitiu, posi’s en contacte amb Gestinet. Elaborem estratègies de màrketing on-line a mida i ens adaptem a totes les empreses, sectors i necessitats.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà una atenció professional, qualificada i eficient.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post