ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10/03/2021

  Com realitzar el manteniment web de la seva pàgina

  Manteniment web

  Fer un bon manteniment web de la seva pàgina és un repte essencial per a qualsevol empresa. Si ho porta a cap periòdicament i fa que el seu portal sigui sempre funcional, eficient i tingui una bona imatge, repercutirà positivament a la seva empresa.

  La seva pàgina sempre ha d’estar a punt, no tenir errors i donar una bona experiència de navegació als seus usuaris. Aquests aspectes són essencials i, per aconseguir-los, ha de realitzar un correcte manteniment a tots els elements de la seva pàgina.

  Internet mai s’atura i està en constant evolució, provocant que els llocs web puguin quedar obsolets en poc temps, a més que les preferències dels internautes s’adapten als nous canvis tecnològics i els cercadors només volen oferir pàgines atractives en tots els sentits.

  Pensi que la seva presència a internet determina la imatge que els visitants es fan d’ella i aquesta pot ser positiva o negativa. Tot depèn com la cuidi i quin manteniment li faci.

  Per això, si fa temps que no modifica la seva pàgina, ha de cuidar-la al màxim, a més de fer-ho sovint. Atorgar-li el millor manteniment web és la clau del seu èxit on-line.

  Què és el manteniment web?

  Són totes aquelles accions portades a cap per assegurar que una pàgina ofereixi millor usabilitat, tenir una òptima imatge de marca, pugui resoldre qualsevol error, optimitzar-la pels motors de cerca i, per descomptat, actualitzar tots els seus continguts.

  Sense un òptim manteniment de la seva pàgina web pot:

  1. Perdre posicionament a Google
  2. Tenir errors d’usabilitat
  3. Patir una imatge desactualitzada i poc atraient
  4. Ser menys segura i més vulnerable front atacs externs

  I, cada quant realitzar el manteniment d’un portal?

  Doncs és un aspecte que implica un control constant. La seva pàgina mai s’atura i sempre poden existir errors. Per tant, cal estar atent i, setmanalment, fer una revisió i actualitzar-la. Inclús, amb webs molt complexes i on hi ha moltes visites, hi ha d’haver un manteniment diari.

  S’ha de verificar sempre que el funcionament sigui l’idoni, que es manté l’estructura, que els enllaços dirigeixin correctament, així com adaptar-la a les noves circumstàncies de l’empresa. Igualment, generar nous continguts que li donin més autoritat a internet i sigui més visible a Google.

  Encara que hi ha molts factors que determinen la freqüència, el que és inevitable és no fer-lo. És a dir, sigui com sigui, una web ha de gaudir d’un bon manteniment web per ser funcional.

  De la mateixa manera que cuida un espai físic i l’ha de netejar, mimar cada detall i donar-li una bona imatge, passa el mateix amb una pàgina web.

  manteniment pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Com realitzar el manteniment web de la seva pàgina

  Què és el manteniment web?

  El manteniment web consisteix en totes aquelles accions realitzades per assegurar que una pàgina ofereixi millor usabilitat, tingui una òptima imatge de marca, pugui resoldre qualsevol error, optimitzar-la pels motors de cerca i, per descomptat, actualitzar tots els seus continguts.

  Principals tasques del manteniment de pàgines web

  El manteniment d’una pàgina web realitza diferents tasques, totes elles indispensables perquè estigui al 100 % i no tingui problemes de funcionalitat, a més que visualment sigui més atractiva.

  Per què és important el manteniment de la seva pàgina?

  Que la seva pàgina tingui un bon manteniment web, farà que pugui gaudir de grans beneficis. Entre altres, estalviar temps i costos, obtenir un bon posicionament als cercadors, tenir una pàgina sempre activa i funcional i ser més competitiu.

  El millor suport per mantenir la seva web actualitzada

  Si vol tenir al seu abast el millor suport en aquest sentit, contacti amb Gestinet, experts en manteniment de pàgines web.

  Principals tasques del manteniment de pàgines web

  El manteniment d’una pàgina web executa diferents tasques, totes elles indispensables perquè estigui al 100 % i no tingui problemes de funcionalitat que després puguin trobar-los els usuaris. Les tasques més rellevants són:

  1. Corregir i resoldre qualsevol error
  2. Actualitzar continguts i tenir sempre la informació al dia
  3. Crear noves seccions i pàgines i, en definitiva, fer la web més dinàmica
  4. Optimitzar-la, especialment, perquè es carregui més ràpidament
  5. Fer canvis estètics per oferir un disseny web més actual
  6. Afegir noves funcionalitats, tipus formularis de contacte o altres plugins
  7. Verificar la plataforma de pagament, en cas de botiga on-line
  8. Canviar les imatges i vídeos
  9. Afegir botons nous, revisar el menú, etc.
  10. Realitzar còpies de seguretat
  11. Actualitzar els productes i serveis que s’ofereixen, així com instaurar promocions, descomptes, etc.
  12. Revisar enllaços trencats
  13. Realitzar canvis i millores a l’arquitectura web

  Com veu, el manteniment web és crucial en una pàgina corporativa i fa que sempre sigui funcional i eficient. Ha d’esprémer el màxim el potencial del seu portal i, gràcies al manteniment, ho pot aconseguir.

  I, les persones encarregades de portar a cap totes aquestes tasques, són professionals del sector informàtic i màrketing. A més que ho fan de manera ràpida, saben exactament quins aspectes són els més importants pels usuaris i pels cercadors.

  Comptant amb aquest suport especialitzat, la seva web serà més atractiva i funcional i, per descomptat, adquirirà el millor posicionament Google, essencial si vol tenir més i millor visibilitat a internet.

  manteniment pàgines web

  Per què és important el manteniment de la seva pàgina?

  Que la seva pàgina tingui un bon manteniment web, farà que pugui gaudir de grans beneficis. Destaquem a continuació els més rellevants:

  1. Gran estalvi de temps: fer un mateix aquest tipus d’accions no només li comportarà més temps de l’habitual, sinó que haurà de deixar de fer altres tasques per realitzar aquestes. Un equip especialitzat en aquest àmbit sap exactament el què ha de fer i quan i els resultats són més exitosos.
  2. Estalvi de costos: i, evidentment, repercuteix en un gran estalvi econòmic. Especialment quan a la seguretat, la seva web tindrà la màxima protecció. Si no fos així i persones alienes entressin, podrien malmetre el seu negoci on-line i no poder treballar durant setmanes. Igualment, referent a la rapidesa del seu portal o a la visibilitat que pot adquirir digitalment, entre altres.
  3. Sempre en bon estat: tindrà la certesa que la seva pàgina sempre funciona i que els usuaris hi tenen accés, inclús en moments on el tràfic pot ser major. A més, els seus productes o serveis es veuran correctament, sense entrebancs.
  4. Equip especialista a prop seu: tenir al seu abast a personal qualificat en la matèria, no té preu. Gràcies al manteniment web, podrà contactar en tot moment amb un equip professional i resoldre qualsevol dubte.
  5. A l’avantguarda del sector: el món on-line no s’atura i exigeix estar al dia. Per tant, si vol estar a l’altura de les circumstàncies i dels seus competidors, ha de tenir aquest suport al seu costat.
  6. Millor posicionament Google: si no apareix a Google, la seva empresa no existeix. Així que cal treballar el SEO de la seva web i, per a fer-ho, què millor que l’ajuda d’un bon manteniment web? Aquest suport farà que la seva empresa es trobi en una bona posició als cercadors i sigui més visible pels usuaris.
  7. Prevenir millor que curar: la prevenció és essencial quan es tracta de la informàtica i, amb un manteniment periòdic, podrà prevenir possibles problemes o incidències que podrien provocar-li grans maldecaps.

  Tots aquests beneficis, entre altres, estan al seu abast i són molt positius per a qualsevol negoci.

  manteniment wordpress

  El millor suport per mantenir la seva web actualitzada

  Si vol tenir al seu costat el millor suport en aquest sentit, contacti amb Gestinet.

  Som experts en manteniment de pàgines web i ens ocupem de totes les tasques relacionades amb el màrketing on-line.

  Estem a la seva disposició.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)