ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  04/11/2019

  Com recuperar el seu posicionament web?

  posicionament web

  El posicionament web o Search Engine Optimization té com a objectiu millorar la visibilitat d’una pàgina dins els cercadors de manera orgànica.

  I el SEO no només es tracta de treballar-lo en moments determinants, ja que la constància és part de la seva essència i mantenir la posició és tot un repte.

  Pensi que la seva competència, dia a dia, també fa l’impossible per poder estar a dalt de tot del rànquing i els motors de cerca, com Google, canvien les regles de joc molt sovint, sempre amb la finalitat d’oferir als usuaris una experiència de navegació excel.lent i facilitar-los les seves cerques.

  Per tant, és necessari estar actualitzat, treballar el seu posicionament sense parar i estar atent a les novetats dels cercadors.

  Així que, dins la seva estratègia de màrketing on-line, el SEO ha de ser un aspecte rellevant i donar-li molta importància.

  Si no és així, pot trobar-se que la seva web ha perdut moltes posicions al cercador o, fins i tot, que no la trobi. En aquests casos, ha de prendre mesures ràpidament per a tornar a tenir presència a Google:

  Faci un estudi sobre la seva arquitectura web: ha de verificar que no hi hagi cap element que pugui haver afectat al seu posicionament, com que el seu URL sigui el correcte, que el seu contingut sigui interessant i tingui les paraules clau adequades, que hagi incorporat bàners de publicitat a la seva web que donin una experiencia òptima de navegació, etc.
  Quant als continguts, factor essencial al SEO, han de ser únics, de valor, d’interès pels usuaris i mai copiats d’altres pàgines.

  Valori la possibilitat de tenir enllaços trencats: els enllaços, tant els interns com els externs, poden donar-li notorietat, sempre i quan funcionin correctament i redirigeixin a les pàgines correctes.

  Observi la seva competència: tingui en compte que la seva competència també treballa cada dia el seu SEO i segurament realitza alguna estratègia molt atractiva per Google que fa que tingui millor posició.
  No es tracta que copiar-ho, sinó d’entendre què fan i millorar les accions que realitza la seva empresa per poder estar a l’altura.

  Estar atent a Google: com li hem comentat, el cercador vol donar una bona experiència als seus usuaris i, constantment, fa canvis als seus algoritmes. Així, ha d’intentar detectar els seus canvis i millorar cada dia, per tal d’estar actualitzat sobre les noves tendències.

  Com veu, hi ha molts factors que són determinants en el posicionament d’una pàgina.

  Si vol aconseguir la millor posició als cercadors i mantenir-la, posi’s en contacte amb Gestinet. Som experts en posicionament web Barcelona i líders en el sector.

  Elaborem estratègies a mida i adaptades a cada empresa i situació.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post