ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com serà el disseny web aquest nou any?

  Disseny web

  Com cada any sorgeixen noves tendències digitals i, en aquest cas, mostrarem les vinculades al disseny web. De fet, el disseny té un paper fonamental dins d’una estratègia de màrketing on-line, ja que afecta l’experiència de l’usuari i a les vendes de la pàgina.

  A més, hi ha tendències que són imprescindibles posar-les en pràctica, perquè ajuden a tenir un posicionament Google millor.

  Per tal d’estar a l’avantguarda i tenir la seva pàgina actual, segueixi aquestes pautes:

  Modular: per aquest 2019 serà tendència els dissenys amb aleatorietat visual. Fan que la web funcioni mitjançant mòduls que actuen independents i proporcionen adaptabilitat i usabilitat segons el dispositiu de cada usuari.

  Tipografia handmade: es portaran les tipografies fetes a mà, atorgant personalitat, exclusivitat i diferenciació.

  Colors brillants: les pàgines web d’aquest nou any apostaran per colors llampants i estridents. Aquesta nova tendència dóna sensació de frescor i naturalitat.

  Vídeos: els suports multimèdia, especialment els vídeos a pantalla completa, tindran més força. No només es podran apreciar com a excel.lents imatges visuals, sinó com una part del contingut i de significat per a la web.

  Menú horitzontal: cada vegada són més les pàgines que tenen el seu menú horitzontalment, aportant més modernitat i practicitat per l’usuari.

  Responsive: imprescindible per a qualsevol pàgina avui dia. Dóna millor experiència a l’usuari, ja que s’adapta a qualsevol dispositiu i, a més a més, és un factor determinant per al posicionament web d’una pàgina.

  Si vol que la seva pàgina estigui al dia, tingui un disseny web actual i que fomenti les vendes, posi’s en contacte amb Gestinet. Elaborem estratègies de màrketing on-line a mida i adaptades a cada client i segons cada necessitat, per tal d’obtenir la màxima visibilitat i conversió.

  5/5 - (48870 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48870 votes)