ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Per què un comerç necessita manteniment informàtic?

  manteniment informàtic

  Qualsevol empresa, tant petita com gran, que compti amb ordinadors dins la seva infraestructura, necessita el suport d’un òptim manteniment informàtic.

  De fet, algunes PIMES creuen que no és essencial però, inclús en aquests casos, és més determinant.

  Pensi que, si té alguna incidència informàtica, pot arribar a ser una catàstrofe total, on els seus clients poden ser els principals perjudicats, afectant el seu negoci i a la seva reputació i confiança.

  Els comerços en general solen patir avaries bastant comunes, com la lentitud dels equips, generant menys productivitat i eficàcia; l’obtenció de menys seguretat i que les seves dades puguin estar exposades a mans alienes i tenir ordinadors obsolets on no es puguin instal.lar ni actualitzar programes d’avui dia, patint incidències constants i fent que el seu personal perdi molt temps.

  El manteniment informàtic és la millor solució per a fer front a aquests entrebancs informàtics i fer que la seva empresa sigui més eficient. Gràcies a aquest servei, el seu negoci podrà gaudir de molts beneficis, tals com:

  -Seguiment i monitoratge dels seus ordinadors per a la reparació a distància i per a realitzar consultes a professionals.

  -Equips sempre en bon estat i amb alta rendibilitat, fet que provocarà que allargui la seva vida útil.

  -Estar al dia sobre les novetats del sector i sobre els programes i aplicacions que poden fer que la seva empresa estigui actualitzada. A més, serà més competitiu davant altres negocis.

  -Correu corporatiu sempre al dia i sense incidències.

  -Dispositius sense virus, degut que periòdicament s’actualitzen els programes de seguretat.

  -Manteniment preventiu, que consisteix a anticipar-se a futures avaries per tal d’evitar aturades de producció.

  -Còpies de seguretat constants, que faran que tingui accés a la seva informació amb protecció i sempre que ho necessiti.

  De la mateixa manera que la seva empresa necessita un bon manteniment informàtic, ha de comptar amb altres serveis del mateix àmbit, com amb una estratègia digital enfocada a obtenir més i millor visibilitat a internet i, per tant, tenir un bon posicionament web i que la seva pàgina on-line tingui el millor disseny.

  Per a tots aquests aspectes, compti amb Gestinet, empresa referent en informàtica i noves tecnologies. Oferim estratègies a mida i adaptades a cada empresa i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post