ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  08/02/2023

  Community Manager: expert en accions de màrketing on-line

  marketing online

  El màrketing, el qual busca promoure mitjançant la comunicació i la publicitat i servir amb els canals de distribució i atenció als usuaris, sempre ha tingut molta importància, però en l’actualitat és major, especialment en l’entorn digital.

  D’aquesta manera, trobem que el màrketing on-line utilitza els nous mètodes i mitjans publicitaris tecnològics i digitals per a poder fomentar i impulsar una empresa o marca, a més de poder analitzar els resultats a temps real, així que es creen estratègies més fiables i amb resultats més positius.

  Els avantatges del màrketing digital són innombrables, però destaquem:

  • És a nivell mundial, ja que qualsevol persona pot accedir als productes o serveis
  • Permet obtenir interacció total entre l’empresa i els consumidors
  • Es pot realitzar un seguiment exhaustiu i analitzar com està funcionant l’estratègia en cada instant
  • És possible realitzar accions personalitzades segons segmentació i diversificar les accions

  Existeixen diferents tècniques de màrketing que ofereixen resultats realment bons, com l’optimització del contès, l’email màrketing, les xarxes socials, el SEO o el SEM.

  Totes elles, són essencials per a obtenir més visibilitat i notorietat a internet. En el cas de les xarxes socials, són determinants, ja que és on es concentren gran quantitat d’usuaris, de diferents edats i preferències, entre altres paràmetres.

  I, quina persona s’encarrega de gestionar les xarxes socials i altres aspectes de màrketing digital? Doncs es tracta del Community Manager, figura protagonista, sobretot en la gestió dels perfils digitals.

  Un Community Manager cobra cada vegada més força, pel fet que realitza funcions i accions de gran pes per a les empreses, especialment a l’hora d’obtenir més visibilitat i potenciar de marca.

  xarxes socials empresa

   

  Concepte de Community Manager

  Un Communiy Manager realitza moltes accions, tant relacionades amb la gestió de la reputació de la marca, amb les publicacions en canals digitals, amb respondre als clients, etc.

  Es tracta d’un professional de màrketing digital responsable de la gestió i el desenvolupament de la comunitat on-line d’una marca o empresa dins del món digital.

  Ha de ser capaç d’establir una relació amb els usuaris, fidelitzar-los i mantenir-los informats constantment, a més de recollir els comentaris o feedback, el qual servirà per a poder millorar dins del sector.

  El Community Manager dissenya l’estratègia global a seguir per l’empresa en les xarxes socials i estableix un pla d’acció en els diferents canals que tingui l’empresa. Aquest ha d’identificar quins són els millors i realitzar publicacions i accions periòdiques.

  Per això, aquesta figura professional ha de comptar amb diferents habilitats:

  • Ha d’estar al dia en l’entorn on-line
  • Ha de ser una persona activa en les xarxes socials
  • Ha de conèixer tots els canals de difusió digital
  • Ha de tenir capacitat d’anàlisi
  • Ha de ser creatiu
  • Ha de poder adaptar-se a possibles canvis fàcilment, ja que és un entorn molt dinàmic
  • Ha de ser empàtic i tenir una atenció afable

  Així, trobem que el Community Manager, té diferents tasques dins del màrketing digital, especialment relacionades amb millorar la imatge de marca de l’empresa (ha de transmetre la millor possible i fer-la visible en internet), gestionar el seus comptes i ser de qualitat (de manera constant) i analitzar les dades i mètriques obtingudes segons l’estratègia. És important revisar si hi ha esments de la marca, si cal contestar algun missatge, establir els KPIs, etc.

  marketing online

   

  Preguntes freqüents sobre

  Concepte de Community Manager

  Un Communiy Manager realitza moltes accions, tant relacionades amb la gestió de la reputació de la marca, amb les publicacions en canals digitals, amb respondre als clients, etc. Es tracta d’un professional de màrketing digital responsable de la gestió i el desenvolupament de la comunitat on-line d’una marca o empresa dins del món digital.

  Per què una empresa necessita crear estratègies de màrketing digital i incloure la figura del Community Manager?

  És imprescindible incorporar, no sols estratègies de màrketing digital dins d’una empresa, sinó que existeixi una persona encarregada d’això i que pugui mantenir la millor imatge de marca. Només així es pot aconseguir obtenir més visibilitat.

  Experts en màrketing digital per a empreses

  A Gestinet som experts en la creació i desenvolupament d’estratègies de màrketing digital i podem ajudar al fet que la seva empresa adquireixi èxit en aquest entorn amb tanta importància en l’actualitat. Contacti amb nosaltres i demani’ns més informació.

  Per què una empresa necessita crear estratègies de màrketing digital i incloure la figura del Community Manager?

  És imprescindible incorporar, no sols estratègies de màrketing digital dins d’una empresa, sinó que existeixi una persona encarregada d’això i que pugui mantenir la millor imatge de marca. Només així es pot aconseguir obtenir més visibilitat.

  Un Community Manager compta amb formació específica perquè pugui desenvolupar el seu treball professionalment, a més de molta experiència en l’àmbit.

  És un professional que farà que s’estableixi un pla amb objectius reals, i que es compleixin les mètriques que desitja observar una vegada definida la seva audiència target segons els seus productes i serveis. A més, farà una gestió de xarxes socials planificada i les publicacions seran sempre periòdiques.

  marketing digital empresa

   

  Experts en màrketing digital per a empreses

  A Gestinet som experts en la creació i desenvolupament d’estratègies de màrketing digital i podem ajudar al fet que la seva empresa adquireixi èxit en aquest entorn amb tanta importància en l’actualitat.

  Comptem amb els millors professionals del sector, així que no dubti a contactar amb nosaltres.

  Estem a la seva disposició per al que necessiti.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post