ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Un community manager li atorgarà millor posicionament Google

  posicionament google

  Per tal d’obtenir un òptim posicionament Google, cal realitzar moltes tasques i accions constantment.

  Per a portar-les a cap de manera satisfactòria i amb garanties d’èxit, ha de tenir al seu costat un community manager.

  Aquests professionals del màrketing on-line són els responsables de la gestió i el desenvolupament de les estratègies digitals d’una empresa i la comunicació amb els seus usuaris. Els community manager poden augmentar la seva visibilitat a internet i, per tant, millorar el seu posicionament Google.

  Així, el seu negoci pot destacar per sobre de la seva competència gràcies a una persona especialitzada del sector, que mantingui informada a la seva comunitat i, especialment, activa.

  Algunes de les tasques que realitzen són l’elaboració d’estratègies digitals enfocades als seus productes o serveis, crear contingut únic, original i d’interès per als seus usuaris, conèixer el seu públic objectiu, viralitzar els continguts a través de les diferents xarxes socials corporatives, respondre i mantenir contacte constant amb els usuaris, realitzar accions per tal d’augmentar la seva comunitat i crear una bona imatge de marca, entre altres.

  Encara que una de les finalitats principals d’un community manager sigui incrementar la comunitat d’usuaris, sempre preval la qualitat, ja que els usuaris qualitatius són realment els que poden arribar a consumir els seus productes o serveis o els que els hi interessen els seus continguts.

  A més, aquests professionals són persones molt creatives que poden donar un toc diferent a la seva empresa, més actual i interessant pels usuaris d’avui dia i optimitzar al màxim les seves xarxes socials.

  Si vol aconseguir més notorietat i visibilitat a internet, confiï en Gestinet. Som líders en posicionament Google Barcelona i comptem amb els millors professionals per tal que la seva presència digital sigui un èxit. Creem estratègies a mida segons les necessitats de cada negoci i els seus objectius.

  5/5 - (49160 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49160 votes)