He llegit i accepto la Política de privacitat


La figura del community manager en el posicionament Google

General|

Els community manager són professionals del sector digital, en concret el màrketing on-line, encarregats de desenvolupar i portar a cap gestions i accions de la comunitat d’una empresa dins del món d’internet.

Són especialistes en eines i aplicacions digitals i gestionen les xarxes socials i altres canals de comunicació.

Comptar amb un community manager a la seva empresa li aportarà grans beneficis, entre ells la millora del seu posicionament Google i un augment de la seva visibilitat a internet. Com a conseqüència, les seves vendes incrementaran.

Per tant, aquests professionals tenen diversos objectius, tals com:

-Millorar la reputació on-line de la marca o el producte, directament relacionat amb el posicionament web.

-Generar tràfic web convertible en vendes.

-Cercar usuaris i seguidors de qualitat dins de la seva comunitat. Aquests han de ser actius, compartint enllaços i participant en les campanyes de publicitat de la marca.

-Donar un servei adequat als usuaris. Mantenir-los informats constantment, respondre’ls quan sigui necessari i donar solucions en cas d’incidència.

-Elaborar contingut de qualitat, únic i rellevant pels usuaris. Han de ser textos, imatges, vídeos, etc. segons el format de la xarxa social o el canal de comunicació.

-Viralitzar al màxim el contingut a través dels mateixos mitjans. És necessari sempre conèixer el seu públic objectiu, les seves necessitats per a poder realitzar campanyes adreçades a ells

-Interactuar amb els usuaris i fer-los partícips en totes les estratègies. És necessari promoure les converses i tenir vinculació emocional.

-Analitzar periòdicament totes les accions realitzades per saber si estan funcionant o necessiten canvis.

Com pot comprovar, un community manager és una figura molt important per tal de tenir més visibilitat a internet. Totes les accions que porti a cap beneficiaran positivament al seu posicionament Google.

A Gestinet som líders en posicionament Google Barcelona i experts en estratègies de màrketing on-line. Comptem amb community managers professionals i capaços de generar grans continguts, viralitat i maximitzar la seva presència on-line.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5