ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Superar la competència del seu sector a internet gràcies al posicionament Google

  Posicionament google

  En tenir presència on-line és important aconseguir un bon posicionament Google per tal que el seu públic objectiu el trobi fàcilment. A més, és essencial estar per sobre de la competència del seu àmbit professional, guanyant així més confiança i credibilitat per als usuaris. Tenir més visibilitat a internet, millora la seva imatge de marca.

  Si vol obtenir un òptim posicionament web i no ser comparat amb altres empreses, destacant així de la resta, ha d’analitzar la seva competència i la seva estratègia de màrketing on-line. Aquest estudi li servirà, no només a aprendre del que estan fent correctament per estar a les primeres posicions, sinó també a fer-ho millor que ells, degut que pot atraure el seu públic i tenir més tràfic.

  Aquest són els passos que ha de seguir per tal de realitzar una anàlisi de la seva competència quan al seu posicionament:

  Analitzi la seva estratègia on-line actual: ha de conèixer quina estratègia està fent actualment i revisar els seus objectius.

  Visualitzi les pàgines webs dels seus competidors: d’aquesta manera podrà esbrinar quines accions estan portant a cap: el seu disseny web, les capçaleres, el contingut, l’estructura web, la presència d’un blog corporatiu, etc.

  Keywords: quan es tracta d’un mateix sector, les empreses solen utilitzar les mateixes paraules clau. Ha de saber també si ho fa vostè.

  Revisi les seves xarxes socials: és important saber quina activitat tenen a les diferents xarxes socials, ja que segurament les utilitzen per al seu posicionament Google. Si és així, faci un estudi del seu contingut en textos o multimèdia, amb quina asiduïtat fan publicacions, etc.

  Igualment, ha d’analitzar la seva reputació on-line a través de les opinions i valoracions dels seus productes o serveis.

  Com ha pogut comprovar, és bàsic conèixer la seva competència, els seus punts forts i febles, per tal d’obtenir millor presència als cercadors i que el seu posicionament Google se’n vegi beneficiat.

  A Gestinet estudiem la seva competència i li plantegem una estratègia adaptada a les seves necessitats perquè sempre estigui en les primeres posicions als cercadors.

  A més, som referents en posicionament Google Barcelona i obtindrà una campanya digital enfocada a donar-li qualitat web als seus clients i visibilitat a internet.

  5/5 - (48944 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48944 votes)