ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Consells de disseny web per a una botiga virtual

  Disseny web

  El disseny web és un aspecte primordial per vendre a internet. La seva organització és un factor clau a l’hora de mantener o incrementar ventes. Per això s’han de cuidar tots els detalls.

  El 75% dels usuaris comenta que valora si una empresa dóna confiança o no segons el seu disseny web. De fet, no només és qüestió d’estètica. Es tracta d’un conjunt d’elements que conformen una imatge professional necessària per guanyar-se la credibilitat i convence’ls que facin una compra.

  La principal fita del disseny de les botigues virtuals és que el procés que l’usuari segueix fins a arribar al punt de compra sigui el més ràpid i senzill possible.

  Perquè sigui així, li mostrem alguns consells:

  Formulari de cerques molt visible: l’usuari l’ha de tenir present durant tot el procés de navegació i pot afavorir que tingui la sensació de cercar altres productes..

  Filtrar els productes: l’usuari ha de tenir la opció de poder filtrar les cerques perquè la navegació li sigui més amena i rápida. Especialment si els seus productes tenen colors, tamanys, preus, etc.

  Donar informació sobre l’stock: indiqui si algún producte està fora d’stock ja que el client ho agrairà i no ho afegirà al carret de la compra per després descubrir que no pot accedir al producte. Per al posicionament web és millor mantener els productes actius. D’aquesta manera no s’han de tornar a carregar quan en torni a tenir.

  Utilitzi imatges de qualitat: és imporant tenir vàries imatges de diferents perspectives del producte i d’una molt bona qualitat. Si hi ha opció de fer zoom, el client li ajudarà notablament.

  Cistella de compra sempre molt visble: el contingut d’aquesta ha d’estar sempre visible pel client.

  Botiga online amb personalitat: li ha d’aportar estil i imatge propia a la seva botiga virtual. La web ha de ser de fàcil navegació i neta.

  Opinions d’altres usuaris: cada vegada més, els usuaris tenen en compte les valoracions d’altres internautes. Afegeixi un apartat amb les opinions i comentaris dels clients sobre els seus productes.

  Facilitar el contacte amb vostè: posi a disposició dels usuaris diferents maneres per contactar amb l’empresa: email, formulari, telèfon, etc. Genera confiança i credibilitat.

  Aquests són alguns consells de disseny web recomenats perquè el seu negoci online sigui un èxit.

  A Gestinet elaborem projectes online a mida i acord amb les necessitats de cada client. Els nostres dissenys web compten amb la base tecnològica adequada per a poder evolucionar i millorar sense limitacions

  5/5 - (48554 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48554 votes)