ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  12/05/2021

  Consells de manteniment web per a la seva pàgina

  Manteniment web

  Tenir una pàgina a internet no és garantia de res, ja que, tot i que la presència digital és molt important, ho és més gaudir d’un manteniment web constant i actualitzar periòdicament el seu portal.

  Hi ha empreses que creuen que ja obtindran visites des del primer dia i que el seu èxit està assegurat i això no és real. De fet, l’entorn on-line és molt competitiu i ha de cuidar cada detall de la seva pàgina i mantenir-la al dia. De la mateixa manera, és essencial tenir un bon disseny, ser funcional i atractiu pels usuaris.

  Si ho fa, les seves probabilitats de conversió es multiplicaran i la seva imatge de marca se’n veurà molt beneficiada.

  El manteniment web fa que una pàgina sigui més segura, pràctica i estigui sempre operativa, essencial perquè els visitants puguin realitzar totes les accions i estar protegits a l’hora de portar a cap qualsevol tràmit.

  Així doncs, el manteniment d’una pàgina corporativa inclou totes les tasques que garanteixen que un lloc on-line funcioni correctament i estigui totalment disponible, sense errors.

  Gràcies a aquest suport, pot controlar tots els detalls, tant tècnics com de disseny, i oferir gran qualitat i un bon servei al client als seus usuaris.

  Si no fos així, marxarien ràpidament a un altre portal i, possiblement, perdrien la seva confiança.

  El món digital ofereix grans oportunitats i no les pot deixar escapar per culpa d’un nefast manteniment. Per aquest motiu, l’ha de realitzar personal del sector informàtic i assegura-se que professionals portaran a cap totes les tasques.

  Actualment, una pàgina web és clau per a moltes empreses, i és la principal font d’ingressos i el millor vincle amb els seus clients.

  Per tant, l’ha de cuidar constantment.

  Per què fer manteniment web a la seva pàgina?

  Una empresa no és estàtica. Pateix canvis, modificacions, millores, actualitzacions, etc. Doncs la seva pàgina web també ho fa de fer. Aquesta ha de ser el reflex del seu negoci i dels seus objectius.

  De la mateixa manera, el món digital canvia sovint i inclou nous dissenys i funcionalitats més pràctiques, còmodes, avantguardistes, etc. que fan que una pàgina sigui més atractiva i fàcil de visitar.

  Per altra banda, trobem els usuaris. El seu públic també canvia les seves preferències, els seus gustos i la seva manera de consumir productes i serveis i, per descomptat, qualsevol empresa s’ha d’adaptar per a oferir-los el que necessiten.

  Doncs el manteniment d’una pàgina web ha d’incloure tant els nous canvis de la mateixa empresa, els de l’entorn on-line i les noves necessitats dels seus visitants.

  Si és així, el seu portal serà més competitiu i funcional.

  A més, pensi que una web sempre ha d’estar protegida, especialment quan a les botigues virtuals, i que tots els enllaços portin al lloc correcte. D’això també se n’ocupa el manteniment web. No poden haver-hi errors que poguessin crear malestar durant la navegació.

  Una pàgina al 100% genera un bon equilibri entre la seva comunitat i la seva empresa.

  Descuidar una web significa perdre clients, diners i negoci. Faci que sigui més rendible gràcies al manteniment de la seva pàgina.

  També està estretament relacionat amb el SEO, ja que, si el seu portal té bona usabilitat, disseny i continguts actualitzats i no té taxa de rebot alta, entre altres aspectes, farà que estigui millor posicionada a Google, perfecte per ser més visible.

  En cas de tenir WordPress, gestor de continguts per excel.lència, amb el pas del temps, pot tenir diferents incidències que cal resoldre amb un bon manteniment periòdic. Els més comuns són:

  1. Lentitud durant la navegació
  2. Falta d’espai d’emmagatzematge
  3. Perills amb la seguretat

  A més, tot i no semblar un problema inicial, ha d’aconseguir sempre la millor imatge corporativa, realitzant canvis de plantilla, les seves fonts, colors de la pàgina, etc. I actualitzar els seus components.

  manteniment pàgina web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Consells de manteniment web per a la seva pàgina

  Per què fer manteniment web a la seva pàgina?

  Una pàgina al 100% genera un bon equilibri entre la seva comunitat i la seva empresa. Descuidar una web significa perdre clients, diners i negoci. Faci que sigui més rendible gràcies al manteniment web.

  Tips de manteniment web perquè la seva pàgina sigui un èxit

  Alguns consells de manteniment web que ha de portar a cap dins la seva pàgina de manera periòdica són revisar el seu disseny, la seva estructura, l’estat de la seva seguretat, actualitzar la seva plantilla, verificar els seus enllaços, etc.

  La seva web en ple funcionament gràcies al manteniment web

  Comptant amb un bon manteniment web, la seva empresa obtindrà grans beneficis, com estalviar temps i diners, tenir una web més competent, incrementar les seves conversions i gaudir del suport de professionals del sector informàtic i del màrketing.

  Faci que la seva pàgina sempre estigui actualitzada

  Si vol tenir la millor imatge on-line, compti amb Gestinet. Li oferim un manteniment web complet i íntegre, amb personal expert i format per a desenvolupar la millor estratègia de gestió i control.

  Tips de manteniment web perquè la seva pàgina sigui un èxit

  Li mostrem alguns consells de manteniment web que ha de portar a cap dins la seva pàgina de manera periòdica:

  1. Nous temes: la imatge que desprèn una web és molt rellevant i és decisiva a l’hora d’adquirir un producte. Per tant, ha d’actualitzar la que té i instal.lar una nova versió amb millores i més funcionalitats.
  2. Actualització total: és essencial millorar les funcions i l’estructura del seu portal per oferir el millor als seus usuaris. Si ho fa, millorarà la velocitat de càrrega i corregirà possibles errors.
  3. Còpies de seguretat: són molt importants, tant per la seva informació com per la dels seus visitants. Perdre el seu contingut seria un desastre total.
  4. Gestió de comentaris: en el cas que la seva web permeti comentaris, s’han de revisar i verificar. Alguns d’ells podrien no ser correctes i aportar informació contradictòria.
  5. Enllaços: s’han de revisar els enllaços, tant els interns com els externs. Aquests donen gran autoritat, sempre que redirigeixin al lloc adequat.
  6. Continguts: són molt importants en tots els sentits, especialment per obtenir més autoritat a internet. És necessari optimitzar els seus continguts al màxim i que siguin atractius pels usuaris.

  I, si la seva web fos una ecommerce, és a dir, una botiga virtual, el manteniment web és imprescindible en tots els casos. A més de les tasques anteriors, s’ha d’actualitzar constantment el seu inventari, revisar els preus, incorporar noves promocions i descomptes, mantenir les descripcions dels seus productes en perfecte estat i optimitzar-les i revisar la passarel.la de pagament.

  Com veu, accions molt importants perquè els seus clients puguin realitzar les seves compres sense entrebancs.

  actualitzar pàgines web

  La seva web en ple funcionament gràcies al manteniment web

  Comptant amb un bon manteniment web, la seva empresa obtindrà grans avantatges:

  1. Estalviarà temps i diners
  2. Tindrà al seu costat a un equip especialitzat en informàtica i màrketing on-line
  3. La seva web estarà sempre al dia, actualitzada i operativa
  4. Augmentaran les seves visites, conversions i vendes

  Beneficis molt importants per a qualsevol empresa

  manteniment wordpress

   

  Faci que la seva pàgina sempre estigui actualitzada

  Si vol que la pàgina de la seva empresa sigui única, atractiva, funcional, segura i competent dins el seu sector, ha de comptar amb un bon manteniment web.

  A Gestinet li oferim un suport complet i íntegre en aquest sentit, amb personal expert i format per a desenvolupar la millor estratègia de gestió i control.

  Contacti amb nosaltres i la seva imatge on-line serà més potent que mai.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)