ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  16/09/2019

  7 consells per millorar el seu posicionament web

  posicionament web

  Avui dia és necessari comptar amb una pàgina corporativa, ja que maximitza la seva visibilitat i la seva capacitat d’arribar a més quantitat d’usuaris objectius, així com millorar la seva imatge de marca.

  A més, si vol adquirir notorietat digitalment, ha de tenir un òptim posicionament web. Treballar adequadament el seu SEO és essencial perquè el seu negoci es trobi a les primeres posicions del cercador.

  Com millor el seu posicionament web

  1-Trobar les millors Keywords: ha de realitzar un estudi sobre quines paraules claus són les més idònies i per les quals els usuaris el cercaran.
  Un cop tingui clar les seves keywords, han de tenir presència dins de les diferents seccions de la seva web. Igualment, sempre és millor la qualitat que la quantitat. Així, el seu contingut sempre ha de ser interessant per als seus visitants i que, constantment, no es trobin amb les mateixes paraules.

  2-URL amigable: a Google li agraden els URL curtes i precises, sense paraules innecessàries i que tinguin el contingut adequat.

  3-Actualització dels continguts: és imprescindible refrescar els seus continguts i actualitzar-los periòdicament amb textos nous, incorporant noves imatges, noves idees, etc.

  4-Disseny web adaptat: avui dia la majoria d’usuaris accedeixen a la informació a través de tablets, mòbils o ordinadors. Així, el seu disseny ha de ser responsive i poder adaptar-se a tots els dispositius i pantalles.

  5-Usabilitat: la seva pàgina ha d’oferir una bona experiència de navegació i ha de ser usable i intuïtiva. Si els visitants tenen bones sensacions quan estan a la seva pàgina, hi estaran més temps i hi haurà més probabilitats de conversió i menys de rebot.

  6-Velocitat de càrrega: és un element clau quant al posicionament web. Si la seva pàgina tarda molt a carregar-se, els usuaris marxaran a un altre de la competència.
  Per això, ha de tenir cura d’optimitzar especialment les seves imatges, degut que el seu pes afecta molt en aquest punt.

  7-Enllaços: tenir una estratègia de LinkBuiling és molt interessant. Si una pàgina enllaça la seva web és molt positiu per Google i afecta el seu SEO.

  Per tant, si vol que la seva pàgina obtingui un bon resultat als cercadors i sigui molt visible pels usuaris, ha de treballar el seu posicionament web.

  A Gestinet som experts en crear estratègies de màrketing on-line enfocades a guanyar més i millor visibilitat a la xarxa.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i elaborarem una estratègia a mida, adaptada a la seva empresa i a les seves necessitats.

  5/5 - (49222 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49222 votes)