ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  03/03/2020

  Consells per millorar el SEO de la seva pàgina

  posicionament web

  ¿Vol obtenir millor presència a internet i que el seu públic potencial el trobi més fàcilment?
  Si és així, ha de treballar de manera constant el seu posicionament web. A més, aconseguirà atraure més clients i augmentar les seves possibilitats de conversió.

  I és que és essencial tenir una bona posició a Google avui dia, ja que és la principal eina on-line per donar-li visibilitat. Tant si té una pàgina corporativa com una botiga digital, el SEO és el seu gran aliat.

  Què ha de portar a cap si vol obtenir un òptim SEO?

  Amb la intenció que el seu posicionament web sigui millor, ha de seguir diferents consells i posar-los en pràctica de manera periòdica, ja que Google mai descansa i sempre vol oferir als usuaris una bona experiència de navegació i facilitar-los la millor informació. Alguns consells són:

  Determini el seu públic objectiu: ha d’esbrinar qui són els usuaris a qui s’ha de dirigir, quines necessitats tenen i què pot oferir-los per atraure’ls. A més, ha d’utilitzar un llenguatge adequat i entenedor, segons el seu sector.

  Creï una estratègia: tenir un objectiu és essencial, ja que l’ajudarà a planificar la seva feina i seguir una estratègia. Aquesta la pot modificar segons avanci, degut que internet sovint té molts canvis i s’ha d’adaptar, també, a les necessitats dels seus visitants.
  Una de les millors eines de planificació, és tenir un calendari editorial, on anar anotant totes les accions que porta a cap, com les publicacions a la seva pàgina, quines xarxes treballa cada dia, etc.

  Esculli les seves paraules clau: saber quines són les seves keywords i utilitzar les correctes, és essencial. Pensi que tot el que publiqui ha de girar al voltant d’aquestes i, per tant, les ha d’escollir correctament. De nou, pensant en els seus usuaris i en la seva intenció de cerca.

  Publiqui contingut nou regularment: la periodicitat és clau en el posicionament als cercadors. Google vol oferir contingut fresc i actualitzat als seus visitant i, per tant, ha de tenir al dia la seva pàgina de manera constant. Els textos, a més, han de ser originals i únics.
  Tenir un Blog dins la seva web és una excel.lent idea per portar a cap una actualització periòdica. Aquest li permetrà que Google el rastregi sovint, generar enllaços, crear relacions amb els seus internautes gràcies a les xarxes socials, reforçar la seva imatge de marca, etc.

  Optimitzi les seves imatges: de la mateixa manera que els textos són importants, també ho és el contingut multimèdia. Les imatges i els vídeos són vitals i atrauen molts usuaris, especialment si són de qualitat. Ofereixen autoritat, confiança i proporcionen branding.
  A més, si estan optimitzats pels motors de cerca, també li atorguen millor SEO.

  El SEO és vital dins la seva estratègia de màrketing

  Com pot comprovar, el posicionament és essencial i ha de formar part de la seva estratègia de màrketing on-line.

  Per a realitzar-ho correctament, confiï en professionals del sector. A Gestinet som experts en posicionament web Barcelona i ens posem a la seva disposició per a crear un pla a mida i adaptat a les seves necessitats i objectius.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post