ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Consells per estar a les primeres posicions de Google

  posicionament google

  Avui dia, quasi tothom recorre a Google per trobar restaurants, articles de tot tipus, serveis de diferents sectors, etc. De fet, és el cercador més utilitzat del món.

  Llavors no és d’estranyar que les empreses amb presència digital hi vulguin estar. Però, el que és més important, és ser-hi a les primeres posicions.

  El posicionament Google dóna més visibilitat on-line, més credibilitat i confiança als possibles clients i ofereix grans oportunitats de negoci.

  Primer de tot, és essencial conèixer diferents aspectes del posicionament. D’aquesta manera, trobem el SEO (Search Engine Optimization), que és l’estratègia que té la finalitat que una web aparegui en els primers llocs del rànquing gratuïtament; i el SEM (Search Engine Marketing), que són les campanyes publicitàries que fan que una pàgina estigui localitzada als primers llocs dins els anuncis.

  Tot i que el SEM pot funcionar més ràpidament, els resultats a mitjà i llarg termini no són tan bons. Per això, remarcarem la gran rellevància del SEO a Google. El posicionament orgànic o natural és el més popular i el que ofereix millor rendibilitat i èxit on-line.

  La pàgina web d’una empresa és el centre del seu negoci i un canal de vendes perfecte, així que cal aprofitar tot el seu potencial gràcies a l’optimització SEO.

  Els usuaris no van més enllà de la primera pàgina, sinó que només visualitzen els primers llocs. Per tant, la seva empresa ha d’estar-hi present.

  El posicionament web és determinant per tenir èxit on-line

  Per a poder posicionar correctament una web, cal que aquesta pugui ser indexada pels Bots de Google. I per tal d’aconseguir-ho, és necessari realitzar constantment millores, dotar-la de la millor estructura i tenir el contingut adequat. Només així podrà estar en òptimes posicions i facilitar als usuaris que la vegin i la visitin.

  Trobem, doncs, que el posicionament al cercador comprèn totes aquelles tècniques i estratègies portades a cap per millorar les posicions d’una pàgina dins els resultats de Google i que aquesta gaudeixi de la major visibilitat.

  El SEO és molt important per abastar el seu públic objectiu i tenir més tràfic qualitatiu, que és aquell que realment adquirirà els seus productes o serveis.

  posicionament web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Consells per estar a les primeres posicions de Google

  El posicionament web és determinant per tenir èxit on-line

  El posicionament web és molt important per abastar el seu públic objectiu i tenir més tràfic qualitatiu, que és aquell que realment adquirirà els seus productes o serveis.

  Com millorar el posicionament Google d’una web?

  Si vol que la seva pàgina d’empresa sigui més popular, més accessible i generi més confiança als usuaris, és essencial crear i cuidar al detall una estratègia SEO. Ha de tenir en compte el seu contingut, la seva estructura i disseny web, tenir enllaços interns i externs, seleccionar correctament les seves keywords, etc.

  Una estratègia SEO ofereix grans beneficis

  Quan una empresa gaudeix d’una pàgina web ben posicionada a Google obté grans beneficis, com l’augment del nombre de visites, més notorietat a internet, l’increment de nous clients, la promoció dels seus productes i serveis en tot moment, més tràfic web i millor reputació digital de la seva marca i empresa, entre altres.

  Contractar experts en posicionament de pàgines web a Google

  No dubti que, tenir un òptim posicionament a Google, és realment positiu. Contacti amb Gestinet, empresa experta en crear i dissenyar estratègies SEO i en l’actualització constant de pàgines web, per tal d’optimitzar-les al màxim i que estiguin dins els primers llocs de Google.

  Com millorar el posicionament Google d’una web?

  Si vol que la seva pàgina d’empresa sigui més popular, més accessible i generi més confiança als usuaris, és essencial crear i cuidar al detall una estratègia SEO. D’aquesta manera millorarà el seu posicionament als cercadors. Li mostrem a continuació diferents consells per a fer-ho:

  1. Ha d’escollir les paraules clau idònies: les keywords són determinants pel SEO i, per això, s’ha de realitzar una anàlisi de les més adequades, segons el que ofereix la web i les necessitats del seu públic objectiu. Ha de recordar, però, que hi ha molta competència, així que ha de fer ús de les Long tail, que són frases més precises que poden fer que el seu contingut sigui més visible.
  2. Publiqui contingut interessant: els seus textos han de ser únics, de qualitat i originals, mai copiats d’altres pàgines. Ha de crear, de manera periòdica, continguts que siguin útils per la seva audiència. És una gran opció tenir un Blog dins la web, on poder anar publicant actualitzacions constants.
  3. Compti amb enllaços: tant que dirigeixin a la pròpia web com a altres pàgines. Aquests generen gran autoritat i Google els hi dóna molt valor. És determinant que funcionin correctament i que no hi hagi errors.
  4. La pàgina ha de carregar-se ràpidament: les esperes no són bones, i menys en l’entorn on-line. Així que s’ha d’optimitzar al màxim perquè els usuaris, en entrar, puguin visualitzar la pàgina en pocs segons. En cas contrari, marxarien a una altra web.
  5. Cuidi el disseny web: l’arquitectura i el disseny de la pàgina són aspectes clau. Un portal ha de ser molt accessible i s’ha de poder navegar fàcilment, sense entrebancs i ser molt intuïtiva. Els visitants han de poder moure’s en pocs clics i trobar allò que cerquen al moment.

  Tots aquests factors, treballats adequadament mitjançant un suport especialitzat, fan que una pàgina pugui adquirir les primeres posicions.

  Cal destacar que els resultats del posicionament orgànic o natural no són visibles immediatament. Però, un cop s’aconsegueix una bona posició, i sempre que les actualitzacions i l’optimització sigui periòdica, aquests perduren en el temps. Generalment, una empresa pot estar a la primera pàgina en 6 mesos portant a cap una estratègia SEO, i la inversió realitzada es veu ràpidament reflectida amb leads de nous clients i vendes.

  posicionament pàgines web

   

  Una estratègia SEO ofereix grans beneficis

  Quan una empresa gaudeix d’una pàgina web ben posicionada a Google, obté grans beneficis. En destaquem:

  1. Augment del nombre de visites
  2. Més notorietat a internet
  3. Increment de nous clients
  4. Promoció dels seus productes i serveis en tot moment
  5. Més tràfic web
  6. Augment de les seves conversions, especialment vendes
  7. Millor reputació digital de la seva marca i empresa

  I, com li dèiem, els esforços enfocats en aconseguir el millor SEO, perduren en el temps, sent la millor publicitat que pot tenir del seu negoci.

  SEO pàgina web

   

  Contractar experts en posicionament de pàgines web a Google

  No dubti que, tenir un òptim posicionament a Google, és realment positiu. Li aportarà grans beneficis, i no només econòmics, al seu negoci.

  Contacti amb Gestinet, empresa experta en crear i dissenyar estratègies SEO i en l’actualització constant de pàgines web, per tal d’optimitzar-les al màxim i que estiguin dins els primers llocs de Google.

  Estem a la seva disposició.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post