ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  21/10/2019

  7 consells per posicionar la seva botiga on-line

  posicionament web

  La venda per internet augmenta cada dia, gràcies a la facilitat de compra que tenen els usuaris i la gran disponibilitat que ofereix el món on-line.

  Per tant, si compta amb una ecommerce o està pensant a tenir-ne una, és necessari que obtingui un bon posicionament web. Aquest li atorgarà més i millor visibilitat a la xarxa, especialment al seu públic objectiu, amb la finalitat que, no només incrementin les visites a la seva pàgina, sinó també les conversions.

  Ha de tenir en compte que, treballar el seu SEO, no només és rellevant pels cercadors, sinó també pels consumidors, ja que aquests cada dia tenen més informació i cerquen oportunitats a internet. Són més coneixedors del món digital i saben com moure’s digitalment. Així doncs, el posicionament és molt important i beneficia també a la seva imatge de marca.

  Tips per a obtenir millor posicionament web

  1- Esculli les seves paraules clau: una bona selecció de les seves keywords és essencial quant al SEO d’una pàgina. Aquestes són les paraules per les quals el seu públic objectiu el trobarà. Per a aconseguir-ho, ha de definir la tipologia i les característiques de l’usuari mitjà que tindrà.
  Les seves paraules clau han d’estar presents en tota l’ecommerce, posant sinònims o frases que diguin el mateix. El secret està en no abusar d’elles.

  2- Contingut multimèdia: les imatges són imprescindibles per a qualsevol web i, especialment, en una botiga on-line. Aquestes han d’estar nomenades de manera correcta perquè puguin ser rastrejades pels cercadors i posicionar-les. A més, visualment, són molt importants pels seus visitants, ja que poden cridar més l’atenció dels seus productes.

  3- Habiliti els comentaris de producte: les descripcions d’un producte són perfectes per a tenir les seves paraules clau en una zona fixa de la pàgina i per poder tenir comentaris que faran que Google els indexi habitualment.

  4- Càrrega idònia: la seva botiga on-line ha de tenir un temps de càrrega adequat, ja que els usuaris poden marxar ràpidament a la seva competència si la seva ecommerce tarda massa segons a mostrar-se. Aquest factor no només s’ha de tenir en compte quan a l’experiència d’usabilitat, sinó també al posicionament de la pàgina, ja que és penalitzable per Google.

  5- Tingui un Blog: els blogs corporatius són una bona estratègia per a tenir constantment contingut actualitzat i mantenir informats als seus usuaris. El contingut és el rei i ha de ser únic, de qualitat i d’interès per als seus visitants. És una molt bona oportunitat per a posar les seves keywords i generar tràfic recurrent.

  6- Comparteixi a les xarxes socials: ha d’utilitzar les diferents eines socials que estan al seu abast per compartir tot el seu contingut i donar-li més notorietat i visibilitat. Aquest aspecte és molt positiu per al seu SEO, ja que genera engagement amb els seus usuaris.

  7- Pàgina responsive: és essencial comptar amb una web responsive i que s’adapti a totes les pantalles i dispositius. Aquesta característica farà augmentar les seves vendes, degut que es visualitzarà millor i facilitarà la tasca als seus visitants i és un factor determinant per als cercadors.

  Com pot veure, ha de seguir aquests consells perquè la seva botiga on-line millori el seu posicionament web.

  Compti amb Gestinet, empresa referent en posicionament web Barcelona i la seva pàgina obtindrà la millor posició al rànquing de Google. Ens adaptem a cada empresa i necessitat i creem estratègies a mida per tal que la seva visibilitat sigui la màxima i obtingui els resultats esperats.

  5/5 - (49262 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49262 votes)