ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quines conseqüències pot tenir si no compta amb un òptim posicionament Google

  posicionament google

  El posicionament Google és clau per a obtenir èxit empresarial. El món digital s’expandeix cada dia més i és essencial que la seva empresa hi tingui presència. Així, si compta amb una botiga on-line, un blog o una pàgina web, ha de tenir el millor posicionament dins el cercador.

  Els beneficis del posicionament Google són moltíssims i repercuteixen directament en la seva visibilitat i vendes. Alguns són l’increment notable del seu tràfic objectiu, l’augment de les seves conversions, la promoció constant del seu portal, l’increment de la seva notorietat a la xarxa o l’obtenció de més confiança per part dels usuaris.

  Encara que el SEO ofereixi tots aquests avantatges, hi ha empreses que decideixen no destinar temps ni recursos a aquest aspecte de màrketing on-line, amb les conseqüències que, tot i així, poden tenir.

  N’hi ha vàries, però les més destacades són les referents a la pèrdua incessant de clients, ja que la seva pàgina no apareixerà mai quan els usuaris cerquin paraules clau que podrien ser les mateixes dels seus productes o serveis. En aquest cas, podria perdre molt tràfic potencial i rendibilitat.

  Una altra conseqüència nefasta si no treballa correctament el seu posicionament Google, és que la seva empresa apareixerà a internet per sota la seva competència, donant a entendre que els altres portals són millors dins el seu sector. En aquest cas, l’usuari clicarà a la web que tingui, com és lògic, més i millor presència. Aquest factor és determinant, degut que els internautes basen les seves decisions moltes vegades segons la confiança o la tranquil.litat que els hi genera els cercadors, és a dir, com estan posicionades les webs.
  Tot això, provoca una mala imatge del seu negoci.

  A més, tingui en compte que, si als usuaris els hi costa trobar els seus productes, és com si no existís, com si no fos professional dins el seu àmbit. Gens interessant pel seu branding.

  Si vol obtenir la millor presència a internet i un òptim posicionament Google, ha de tenir al seu costat a una empresa del sector que l’aconselli i l’assessori adequadament. A Gestinet, líders en posicionament Google Barcelona, creem estratègies de màrketing on-line, segons cada cas i necessitat, per tal d’aconseguir els millors resultats.

  5/5 - (49150 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49150 votes)