ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/04/2020

  Conseqüències de tenir un òptim posicionament web

  posicionament web

  Si té dubtes de com el posicionament web pot afavorir positivament la seva notorietat i visibilitat a internet, a més de proporcionar-li diferents conseqüències positives, avui li mostrem els grans beneficis del SEO.

  El posicionament als cercadors ha de formar part de la seva estratègia de màrketing, ja que podrà gaudir de tots els seus avantatges.

  Portant a cap un seguit d’accions d’optimització del seu contingut, tenint un disseny web adequat i enllaços que redirigeixin correctament, farà que la seva web sigui més atractiva a ulls de Google i dels usuaris.

  Beneficis principals del posicionament web

  Els beneficis del SEO són molts i li mostrem els més destacats:

  Inversió amb gran rendibilitat: el SEO permet que una web obtingui una molt bona posició dins el rànquing de Google i, en ser de manera orgànica, és una estratègia gratuïta. Això sí, s’ha de treballar de manera constant.

  Tràfic de qualitat: un dels grans avantatges, és que pot atraure el seu públic objectiu i que aquest serà de qualitat, és a dir, té més possibilitats que realitzi una conversió, ja que està realment interessat en el seu producte o servei.

  Estratègia a llarg termini: una conseqüència molt positiva del posicionament web és que, si segueix pautes SEO i periòdicament optimitza els seus continguts i disseny de la seva pàgina, la seva posició es mantindrà en el temps.

  Increment de les seves vendes: en tenir més tràfic de qualitat, augmenten les possibilitats de venda.

  Imatge de marca més competent: estar dins els primers resultats de Google fa que la seva empresa tingui una imatge més actual i sòlida, elements essencials pels usuaris. Com a conseqüència, atorgarà més credibilitat i donarà més confiança als seus visitants.

  Sempre actiu: una pàgina corporativa no pare mai i ha d’estar contínuament actualitzada, a més que és el millor aparador que pot tenir un negoci. Les pàgines web funcionen cada dia 24 h i, si està ben posicionat, vol dir que els seus usuaris el trobaran fàcilment en qualsevol moment.

  El posicionament Google és el seu gran aliat

  Faci que la seva pàgina tingui més i millor visibilitat a internet gràcies al posicionament als cercadors.

  Per a aconseguir-ho, contacti amb Gestinet, líder en posicionament web Barcelona i expert en creació d’estratègies de màrketing on-line i manteniment informàtic.

  Estem a la seva total disposició i ens adaptem a qualsevol empresa i necessitat.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post