ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/07/2020

  Conseqüències de tenir el millor posicionament web

  posicionament web

  L’objectiu principal del posicionament d’una pàgina web de manera orgànica és aconseguir que aquesta estigui dins les primeres posicions dels cercadors, especialment Google. Si és així, el seu tràfic augmentarà i, per tant, les seves conversions també.

  Les conseqüències positives del SEO, no obstant, van més enllà i és que, gràcies a una bona estratègia de màrketing on-line, els beneficis directes a la seva empresa es multipliquen.

  No només la seva imatge de marca se’n veurà reforçada, sinó que serà més competitiu i podrà rendibilitzar millor la seva pàgina o botiga digital.

  Principals conseqüències que pot gaudir una pàgina amb bon posicionament als cercadors

  En primer lloc, trobem una gran rendibilitat de la inversió. Si bé s’ha de destinar recursos al SEO d’una web, especialment relacionats al temps que s’hi dedica, el retorn està assegurat si la feina està ben feta. Pensi que el posicionament web es realitza de manera orgànica i natural, és a dir, gràcies a l’optimització i bons continguts.

  Una altra conseqüència és que el SEO és un aspecte a llarg termini. Tot i que els resultats no són immediats, sí que, si ho fa de manera constant, es mantindrà dins la seva posició durant molt temps.

  Pensi que internet és un aparador sense descans, 24 hores al dia i cada dia de l’any. Així que pot promocionar la seva pàgina dins Google en tot moment si té un bon posicionament web.

  També trobem un increment important de tràfic qualitatiu dins la seva pàgina, perfecte per a aconseguir més conversions. El seu públic objectiu és aquell que està interessat pels seus productes, serveis i informació. Així que, si escull adequadament les seves keywords i té una bona posició dins el rànquing, els seus usuaris de qualitat arribaran a la seva pàgina.

  A conseqüència del punt anterior, les seves vendes augmentaran moltíssim. Tingui en compte que una web ben estructurada i amb un bon disseny optimitzat pels motors de cerca, fa, a més, que els usuaris prenguin més ràpidament la decisió de comprar, ja que s’hi senten més còmodes i els hi facilita la navegació.

  La seva marca serà més visible i obtindrà més notorietat a internet, adquirint una imatge més actual i donant més confiança als visitants.

  Confiï en el poder del posicionament als cercadors i posi’s en mans de professionals del sector.

  A Gestinet som líders en posicionament web Barcelona i experts en crear estratègies de màrketing on-line enfocades a obtenir el millor SEO, sempre pensant en les necessitats i objectius dels nostres clients.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post