ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Crear bon contingut per millorar el seu posicionament Google

  posicionament google

  Determinar una estratègia clara de màrketing de continguts, especialment destinada als usuaris, és essencial. A més, ha de realitzar-la tenint en compte els cercadors. Si vol obtenir un òptim posicionament Google, és imprescindible enfocar els seus textos a aquest.

  La seva visibilitat a internet és part del seu èxit empresarial i, si vol tenir notorietat, cal estar a les primeres posicions.

  Per tal de generar tràfic de qualitat a la seva pàgina i que se’n vegi beneficiat el seu posicionament web, és necessari escriure bons continguts. Per a fer-ho, tingui en compte aquests aspectes:

  Públic objectiu: ha d’esbrinar a quina audiència aniran dirigits els seus continguts i quins són els seus interessos.
  A més, el to dins els textos ha de ser l’adequat: professional, divertit, seriós, personal, etc. D’aquesta manera podrà personalitzar els seus escrits.

  Contingut: ha d’escollir les seves paraules clau i inserir-les dins el seu contingut. També, ha d’estudiar com actua la seva competència, quines keywords utilitzen, etc.
  El contingut ha de ser únic i rellevant pels visitants, atemporal i que capti la seva atenció. Una manera de no repetir temàtica i ser original, és comptar amb un calendari editorial, que l’ajudarà a portar un ordre de les seves publicacions.

  Optimització: les seves paraules clau, tanmateix, han d’aparèixer als títols dels seus posts, en cas de tenir un blog corporatiu. No obstant, l’usuari ha de tenir una bona experiència de navegació i que els textos els hi resultin amens i entenedors. Per això, cal evitar repetir les keywords constantment.
  La seva pàgina ha de ser responsive i adaptar-se a tots els dispositius, perquè els usuaris puguin visualitzar-la perfectament. Igualment, la seva web ha de poder carregar-se ràpidament i, una manera de fer-ho, és optimitzant el seu contingut multimèdia.

  Revisió: abans de publicar qualsevol text, realitzi una última revisió, amb l’objectiu de corregir possibles errors ortogràfics o gramaticals, fet que podria perjudicar el seu posicionament Google.

  Si vol que la seva pàgina obtingui un òptim posicionament web, compti amb Gestinet, empresa referent en posicionament Google Barcelona i líder en realitzar projectes i estratègies on-line.

  5/5 - (49140 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49140 votes)