ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com crear contingut que afecti el seu posicionament Google

  Posicionament google

  Que la seva pàgina obtingui un òptim posicionament Google és essencial per tal que la seva visibilitat augmenti, el seu tràfic incrementi i, per tant, les seves vendes també.

  Per a aconseguir-ho, ha de comptar amb una bona estratègia de continguts, on pugui posicionar les keywords més adients segons el seu sector o segons els seus productes o serveis.

  Per tal de crear el millor contingut i que afecti positivament al seu posicionament Google, ha de seguir unes pautes:

  Determini el seu públic objectiu: és necessari saber quina tipologia d’audiència té i adaptar el seu contingut a ells. Ha d’esbrinar qui són i com són, quines preferències tenen i quins interessos. D’aquesta manera, podrà crear textos dirigits a ells.
  També ha de tenir en compte amb quin to li vol escriure: divertit, seriós, personal, etc.

  Estableixi els seus objectius: ha de tenir clar quin és l’objectiu de la seva pàgina per poder crear el contingut que hi apareixerà.

  Originalitat: és important poder aportar quelcom nou al mercat si vol posicionar la seva marca o producte. Si vol augmentar la seva visibilitat a internet, ha d’escriure contingut únic, diferent i interessant.

  Programi el seu calendari: en qualsevol estratègia digital, ha de portar una organització de tots els detalls. En el cas dels continguts, ha de saber quines paraules claus ha de posicionar segons el dia, setmana, etc. De la mateixa manera, ha de tenir un ordre per no repetir temàtiques molt sovint i que les seves actualitzacions siguin fresques.

  Revisi els seus articles: un cop hagi acabat els seus textos, sempre els ha de revisar abans de publicar-los. No només els usuaris són exigents i poden deixar la narració a mitges si no els hi convenç, sinó també Google. Els textos no poden tenir faltes d’ortografia i han de tenir sentit, així com ser prou llargs.

  Recordi que una web amb continguts poc interessants, a més, pot donar una mala imatge de la seva empresa.

  Aquests són alguns consells per poder aconseguir millor posicionament web gràcies al contingut.

  A Gestinet elaborem estratègies de màrketing digital totalment enfocades a guanyar visibilitat a internet. Som referents en posicionament Google Barcelona, estant a la seva disposició per tal que la seva empresa obtingui els millors resultats als cercadors.

  5/5 - (49032 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49032 votes)