ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  07/11/2018

  Errors de contingut d’una estratègia de posicionament web

  posicionament web

  Les tècniques utilitzades per un bon posicionament web formen part d’una estratègia de màrketing on-line. Per a poder obtenir una òptima posició en els cercadors, principalment Google, cal no cometre errors que, lamentablement, poden afectar el posicionament Google de la seva pàgina si és penalitzada.

  Una correcta utilització del màrketing de continguts, conjuntament amb altres factors com el disseny web, faran que la seva web corporativa tingui millor SEO.

  Tal com li hem comentat, hi ha un seguit d’errors que cometen algunes empreses quant a l’elaboració del contingut per a la seva web. Alguns d’ells són:

  No tenir contingut únic: la creació de textos originals és essencial i molt important per als cercadors, ja que busquen la satisfacció dels usuaris. El contingut ha de ser útil i interessant.

  Duplicar contingut: el plagi i la duplicitat estan fortament penalitzats per Google i afecten molt negativament al seu posicionament web. La redacció del contingut ha de ser natural i força extens.

  Web difícil d’indexar: les pàgines han de ser amigables perquè siguin fàcils de rastrejar pels cercadors. D’aquesta manera, els enllaços interns s’han de verificar si són correctes i el contingut ha d’estar ben col.locat.

  No tenir Call to Action: per cridar l’atenció és necessari comptar amb aquesta tècnica que permet una millor usabilitat de la web, ja que dirigeixen als usuaris a les zones més interessants per a la venta. Per a la seva realització, cal tenir el contingut rellevant en les zones concretes perquè els futurs clients hi vagin.

  Actuar sense planificar: cal tenir una estratègia planificada i els objectius definits, establint qui serà el seu públic i coordinant les diferents accions de màrketing digital, com quines són les keywords, la freqüència de les publicacions, els temes dels continguts, etc.

  No fer cas als usuaris: és important no ignorar la seva audiència i saber quines són les seves preferències, quin llenguatge utilitza, etc. Així, podrà crear el contingut que ells necessiten i abordar les seves necessitats.

  En el posicionament web, per tant, cal treballar degudament el seu contingut per tal que els usuaris se sentin atrets i els hi resulti amè i del seu interès. Cal dir, però, que el SEO no és una tècnica amb resultats immediats.

  Amb una estratègia de posicionament web òptima, cal esperar algunes setmanes o mesos perquè doni resultats i la seva empresa estigui en una bona posició. A més, la posició en els cercadors depèn de molts altres factors, sent un d’ells comptar amb un equip professional que l’assessori correctament en totes les accions digitals efectuades.

  Compti amb Gestinet, ja que som líders en el sector i l’ajudarem que els seus objectius siguin un èxit i el seu negoci obtingui el millor posicionament web possible.

   

  5/5 - (48748 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48748 votes)