ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/03/2022

  Contractar fibra òptica per a empreses

  fibra òptica

  La fibra òptica suposa tenir un servei de connexió a internet més potent i ràpid, quelcom que sens dubte és molt positiu per a una empresa. I, tot això, amb un preu molt més competitiu.

  En l’actualitat, qualsevol negoci té gran dependència a les tecnologies i a la connexió a internet per a poder fer les seves tasques i processos, així que aquesta ha de tenir la major velocitat.

  Contractar fibra òptica provoca que l’activitat laboral d’una empresa pugui dur-se a terme amb més eficiència, sense esperes ni contratemps. És un mitjà de transmissió realment efectiu i que ofereix nombrosos avantatges.

  contractar fibra òptica

  Preguntes freqüents sobre

  Contractar fibra òptica per a empreses

  Què és la fibra òptica?

  La fibra òptica és la tecnologia usada per a transmetre informació en forma de polsos de llum, a través de fils de fibra de vidre o plàstic, permetent brindar un servei ràpid d’internet. I un cable de fibra òptica conté d’unes quantes a centenars de fibres òptiques dins d’una coberta plàstica. Aquestes condueixen senyals de dades en forma de llum de manera significativament més ràpida que els cables elèctrics tradicionals.

  Per què contractar fibra òptica és tan important per a una empresa?

  És molt beneficiós que una empresa compti amb fibra òptica per a poder treballar més eficientment. Els beneficis són nombrosos i, entre altres, destaquem, la velocitat constant i real, el servei de qualitat, la connexió multidispositiu, la fàcil instal·lació i tenir més protecció i seguretat.

  Empresa amb professionals especialitzats en fibra òptica

  Contractar fibra òptica amb Gestinet és molt fàcil. Realitzem estudis personalitzats mitjançant els nostres tècnics, proporcionant les millors solucions de connexió a internet. Tot això, perquè la seva empresa tingui fibra òptica i així pugui beneficiar-se de la seva gran velocitat al més aviat possible. Contacti amb nosaltres i gaudeixi de major cobertura i un servei de qualitat.

  Què és la fibra òptica?

  És la tecnologia usada per a transmetre informació en forma de polsos de llum, a través de fils de fibra de vidre o plàstic, permetent brindar un servei ràpid d’internet.

  Les fibres òptiques mesuren al voltant del diàmetre d’un cabell humà. I un cable de fibra òptica conté d’unes quantes a centenars de fibres òptiques dins d’una coberta plàstica. Aquestes condueixen senyals de dades en forma de llum de manera significativament més ràpida que els cables elèctrics tradicionals.

  Per aquests cables tan fins com el pèl, es transfereix un senyal lluminós des d’un extrem fins l’altre.

  Al no tenir un compost metàl·lic, no es veuen afectats per la interferència magnètica o condicions climatològiques. No condueixen corrent i, per aquest motiu, no generen espurnes.

  Com a conseqüència, els cables de fibra, són més segurs.

  Un dels majors avantatges de l’ús de la fibra òptica és la velocitat. S’aconsegueixen velocitats molt més elevades, pel fet que transmet llum en lloc d’electricitat, la qual cosa ha proporcionat un gran avanç quant a noves tecnologies i Internet.

  La seva instal·lació és, bàsicament, similar a la dels cables habituals i, per tant, no suposa cap problema o complicació associada.

  Contractar fibra òptica té nombroses diferències amb la banda ampla. En primer lloc, la fibra òptica transmet llum i no electricitat; en segon lloc, la velocitat que aconsegueix; i, en tercer lloc, el preu. Cada vegada més, és possible tenir fibra òptica de manera més accessible i econòmica.

  fibra per empreses

  Per què contractar fibra òptica és tan important per a una empresa?

  És molt beneficiós que una empresa compti amb fibra òptica per a poder treballar més eficientment. Els beneficis són nombrosos i els hi detallem a continuació:

  1. Velocitat constant i real: aquesta mai disminueix i és el punt clau per a les empreses, que necessiten internet en tot moment.
  2. Servei de qualitat, sense interferències: sempre es disposa de fibra òptica i no hi ha contratemps. A més, compta amb un suport específic.
  3. Connexió multidispositiu: perfecte per a tenir la màxima velocitat de la xarxa en tots els suports tecnològics.
  4. Fàcil instal·lació: tenir fibra òptica en una empresa és molt senzill i estalvia gran espai, ja que el cablejat és més prim i lleuger que el coure, per la qual cosa és possible combinar més quantitat de fibres en un mateix cable de qualsevol diàmetre. De la mateixa manera, el cablejat de fibra òptica és més resistent perquè està recobert per un blindatge que els fa més fort davant canvis de temperatura o a la corrosió.
  5. Més quantitat d’informació: gràcies a la fibra òptica, una empresa pot gaudir de major quantitat de transmissió d’informació i dades.
  6. Més protecció i seguretat: al contrari que el cable tradicional que pot ser interceptada i estar més exposat, amb la fibra òptica és molt més complicat. El motiu és que el trasllat d’informació és molt més veloç.

  Com li hem comentat, a més, la fibra òptica té tarifes cada vegada més econòmiques i competitives, la qual cosa fa que sigui molt accessible.

  empresa fibra òptica

  Empresa amb professionals especialitzats en fibra òptica

  Contractar fibra òptica amb Gestinet és molt fàcil. Realitzem estudis personalitzats mitjançant els nostres tècnics, proporcionant les millors solucions de connexió a internet. Tot això, perquè la seva empresa tingui fibra òptica i així pugui beneficiar-se de la seva gran velocitat al més aviat possible.

  Els nostres especialistes s’encarreguen de la instal·lació i configuració de tots els elements necessaris perquè així sigui i, en cas d’incidència, la gestionem ràpidament, sense esperes.

  La fibra òptica de Gestinet compta amb les màximes garanties en estabilitat i fiabilitat, a més que està auditada per Movistar, operador que certifica els nostres PTR, caixa de subministrament del Servei de Fibra Òptica.

  Contacti amb nosaltres i gaudeixi de major cobertura i un servei de qualitat.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)