ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Contractar una empresa de suport i manteniment informàtic

  manteniment informàtica

  Quan una empresa escull contractar un manteniment informàtic, adquireix la seguretat que els seus equips i sistemes estaran en les millors mans.

  És un suport professional imprescindible en l’actualitat. Els ordinadors estan contínuament al nostre voltant, i molt més en un ambient laboral, sigui quin sigui el sector del qual pertanyi. Així que és determinant aquesta ajuda especialitzada.

  Els empleats necessiten eines tecnològiques per a poder desenvolupar les seves tasques sense contratemps. Contractar serveis informàtics, doncs, és la millor decisió que pot prendre.

  Gràcies a tenir ajuda perquè els ordinadors d’una empresa funcionin correctament, evitarà incidències que podrien ocasionar-li greus perjudicis al seu negoci i la seva infraestructura informàtica serà més productiva i eficient. Igualment, obtindrà més rendibilitat.

  serveis informàtics

   

  La importància de comptar amb els serveis de manteniment informàtic

  Existeixen moltes raons per les quals una empresa ha de confiar en un manteniment i suport informàtic. A continuació destaquem les més rellevants:

  1. Els virus i malware: amb cada vegada més freqüència, existeixen infeccions que poden inserir-se en els dispositius, malmetre’ls i, fins i tot, robar informació confidencial. Un manteniment informàtic preventiu posa les millors barreres perquè això no ocorri i perquè, en cas d’incidència, poder reaccionar de la manera més veloç possible i solucionar-la.
  2. Ordinadors molt lents: que un equip vagi extremadament lent, fa que els empleats no puguin desenvolupar degudament les seves comeses. Amb els anys i en acumular arxius, els dispositius perden potència i capacitat, així que s’ha de comptar amb un suport informàtic que els mantingui al dia.
  3. Fallades del sistema operatiu: tenir còpies de seguretat és imprescindible, ja que salven a les empreses de mals majors i fan que puguin recuperar els seus documents fàcilment. És essencial tenir els sistemes operatius actualitzats i atorgar-los la màxima protecció.

  Són motius de pes pels quals tenir al seu costat a tècnics de manteniment i suport informàtic. Aquests, a més, li asseguren un òptim accés remot en cas de necessitar-ho i tenir un major control de la seva estructura en qualsevol instant.

  suport manteniment informàtic

   

  Contractar una empresa de suport i manteniment informàtic

  Preguntes freqüents sobre

  Contractar una empresa de suport i manteniment informàtic

  La importància de comptar amb els serveis de manteniment informàtic

  Existeixen moltes raons per les quals una empresa ha de confiar en un manteniment i suport informàtic. Les més rellevants són per a mantenir a ratlla els virus i malware, perquè els ordinadors no vagin tan lents i perquè el sistema operatiu sempre estigui al dia.

  Empresa experta a mantenir els seus ordinadors en perfecte estat

  Contractar un servei amb aquestes característiques és molt beneficiós per al seu negoci. No obstant això, el més important és comptar amb especialistes del sector, un equip tècnic de manteniment informàtic que pugui oferir-li un suport integral, constant i personalitzat. En Gestinet brindem una assistència tant de manera presencial com remota, segons les necessitats dels nostres clients.

  Suport professional de serveis informàtics

  Contacti amb Gestinet, experts en serveis i manteniment de sistemes informàtics, i la seva infraestructura serà molt més estable, potent i forta. La seva empresa serà més competitiva i podrà brindar, alhora, una atenció millorada als seus clients i col·laboradors.

  Empresa experta a mantenir els seus ordinadors en perfecte estat

  Contractar un servei d’aquestes característiques és molt beneficiós per al seu negoci. No obstant això, el més important és comptar amb especialistes del sector, un equip tècnic de manteniment informàtic que pugui oferir-li un suport integral, constant i personalitzat.

  A Gestinet brindem una assistència tant de manera presencial com remota, segons les necessitats dels nostres clients.

  Som una empresa referent IT i serveis informàtics, amb gran trajectòria i experiència, en contínua evolució i actualització, ja que es tracta d’un àmbit en constant moviment.

  Garantim seguretat i protecció digital, adquirint major tranquil·litat en aquest sentit. A l’ésser un manteniment de caràcter preventiu, aconseguim anticipar-nos a possibles incidències, amb la finalitat que mai arribin a succeir i els nostres clients puguin continuar treballant amb total normalitat, sense avaries.

  Igualment, en cas de contratemps, donem un temps de resposta ràpid i eficaç.

  Gestinet compta amb tècnics altament formats, especialitzats en sistemes informàtics i gestió de xarxes.

  La nostra empresa és líder a oferir manteniment informàtic en qualsevol ubicació i zona del territori. Destaquem:

  manteniment informàtic Vilafranca 

  manteniment informàtic Vilanova 

  manteniment informàtic Vendrell 

  manteniment informàtic Barcelona 

  manteniment informàtic Tarragona 

  manteniment informàtic Lleida 

  manteniment informàtic Girona 

  manteniment informàtic Sabadell 

  manteniment informàtic Terrassa

  manteniment informàtic Sant Cugat del Vallès 

   

  empresa manteniment informàtic

   

  Suport professional de serveis informàtics

  Contacti amb Gestinet, experts en serveis i manteniment de sistemes informàtics, i la seva infraestructura serà molt més estable, potent i forta.

  La seva empresa serà més competitiva i podrà brindar, alhora, una atenció millorada als seus clients i col·laboradors.

  Estem a la seva disposició per al que necessiti.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post