ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  01/02/2019

  És essencial controlar l’estoc de les botigues virtuals

  Botigues virtuals

  Gràcies als grans avantatges que ofereixen les botigues virtuals, com poder comprar des de qualsevol lloc i moment, disponibilitat total horària, etc., han augmentat el seu creixement considerablement en els darrers anys.

  Com tots els negocis digitals, cal definir una estratègia clara de màrketing on-line que, no només ajudarà a tenir un posicionament web millor o una òptima imatge de marca, sinó que farà que la logística de l’estoc sigui un èxit.

  De fet, tenir un control d’estoc eficient determinarà el grau de fidelització dels seus clients i és clau per la conversió del seu negoci a internet.

  Per tant, la logística d’una botiga virtual no només són els processos de coordinació i planificació dels productes emmagatzemats, sinó també oferir un servei constant a la demanda, amb rapidesa, eficiència i qualitat. És necessari, doncs, realitzar constantment previsions de venda segons els patrons de comportament dels usuaris i gestionar-ho.

  Una òptima logística de la seva ecommerce li aportà organització a la seva empresa, ja que optimitzarà l’espai, l’ordre i els seus productes, i un estalvi important de costos, degut que, tenint un major control, els seus productes sempre tindran rotació i augmentarà l’estalvi de temps destinat a planificar processos.

  Per tant, compti sempre amb un control adequat del seu estoc. En cas contrari podria tenir conseqüències:

  -Vendre productes esgotats o no localitzables al magatzem. Aquest fet produeix insatisfacció al client i una mala experiència de compra, provocant que no repeteixi a la seva botiga.

  -Càlcul erroni dels productes que ha de comprar als proveïdors, adquirint els que no tenen tanta sortida.

  -Deteriorament de l’estoc emmagatzemat des de fa temps.

  -Inventaris innecessaris.

  Tingui sempre un control adequat a la seva botiga virtual i se’n veurà beneficiat. Per tal de comptar amb una bona estratègia digital que tingui cura de la logística i d’altres temes relacionats amb la seva ecommerce, tingui al seu costat a professionals.

  A Gestinet podem aconsellar-lo i acompanyar-lo en tot el procés de creació de la botiga virtual i seguiment, per tal que el seu negoci funcioni correctament i fidelitzar el màxim de clients possible, obtenint conversions de les visites a la seva pàgina.

  5/5 - (48910 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48910 votes)