ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  02/04/2019

  Duplicar la conversió gràcies al posicionament web

  posicionament web

  Un dels principals objectius de qualsevol web o botiga digital és aconseguir la conversió més gran possible.

  La finalitat de la conversió és que els seus visitants realitzin una acció específica prèviament identificada per l’empresa. Així doncs, els usuaris han de clicar en les accions definides, que poden ser des d’emplenar formularis, realitzar una venda, registrar-se a la web, fer-se fan de les seves xarxes socials, etc. Aquestes accions són claus perquè l’empresa aconsegueixi les seves fites.

  Per a portar-ho a cap, és necessari executar una òptima estratègia de màrketing on-line, on és essencial prestar especial atenció al disseny i al posicionament web.

  El posicionament Google serà l’encarregat que els usuaris que cerquin informació o productes a internet vagin dirigits a la seva pàgina. El disseny web, a més de l’estructura, és el que provoca que aquestes conversions siguin possibles.

  És important tenir un bon SEO perquè la seva pàgina obtingui més i millor visibilitat a internet i també tenir un bon disseny web que faci que els usuaris que hi arribin cliquin on ho han de fer per completar la conversió que l’empresa desitja. Per tant, cal optimitzar tota la web i donar una bona experiència d’usuari per facilitar-los la navegació. A més, la seva pàgina ha de contenir ‘call to action’ per tal de cridar l’atenció d’aquests i que tots els processos siguin senzills i intuïtius, així com tenir una web amb càrrega ràpida i adaptada a tots els dispositius.

  A més, a l’hora de generar contingut per a posicionar-lo, pensi que ha de ser de qualitat i que sigui d’interès per als usuaris.

  A Gestinet elaborem estratègies de màrketing on-line a mida, segons cada cas i cada necessitat, especialment enfocades a generar les conversions que els nostres clients desitgen.

  Som referents en posicionament Google Barcelona i, per tant, experts en donar visibilitat a internet i a generar visites, a més de realitzar dissenys web optimitzats.

  5/5 - (49002 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49002 votes)