ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  09/04/2018

  Com convertir visites en clients amb Màrketing on-line

  màrketing on-line

  Captar nous clients a trabés de internet pot ser més econòmic que mitjantçant un altre medi tradicional, però és necessari tenir una bona estructura que li permeti arribar a més usuaris.

  Gràcies a internet pot tenir un departament comercial obert 24 h al dia i pot atraure als clients y oferir-li els millors serveis.

  S’ha de dissenyar una bona estratègia de Màrketing on-line rentable, executar-la correctament i analitzar-la constantment per saber si funciona.

  D’aquesta manera pot mesurar si la seva estratègia de conversió és efectiva, és a dir, si les visites que té a la seva web es tornen en clients.

  Però, quins són els passos que pot estudiar per a fer aquesta conversió de manera satisfactòria?

  -Estudiar el seu públic: s’ha de connectar de manera personalitzada i propera, que el client es senti satisfet amb la seva necessitat, empatitzar i conèixer el que realment està buscant.

  -Definir la seva estratègia: per a aquells clients que no el coneguin, ha de crear visibilitat i marca, donant confiança i credibilitat. Per als que ja el coneguin, l’objectiu és aconseguir presència en els canals que sol estar i potenciar el seu nom, d’aquesta manera poden seguir la seva activitat. Si ja té clients usuals, és necessari fidelitzar-los i crear estratègies personalitzades.

  -Ejecutar: s’ha de captar l’atenció de l’usuari, fent una estratègia de Posicionament Google, generant continguts creibles i d’interès i potenciant la seva activitat en xarxes socials. També és imporant guanyar interès entre els seus clients, amb un Disseny web atractiu i modern i cuidant l’estructura. Tot això li dóna a la seva marca confiança i interès. Crei promocions i dongui als seus clients eines per a poder comunicar-se amb vostè, a trabés de xat, xarxes, etc; li permetrà empatitzar i crear un vincle professional.

  -Valorar resultats: podrà veure si les estratègies que ha fet li han servit per convertir les visites amb clients, a trabés de molts indicadors i saber on ha de millorar. D’aquesta manera, podrà saber quantes visites ha tingut, de quina durada, si hi ha hagut conversió, etc.

  Siguin quins siguin els seus objectius a internet, ha de tenir un equip professional al seu costat que analitzi la seva estratègia per poder cumplir els seus objectius de manera satisfatòria.

  Gestinet confecciona estratègies a mida, utilitzant els recursos necessaris segons cada cas, adaptant les seves necessitats a una estratègia potent.

  5/5 - (48462 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48462 votes)