ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Correu electrònic segur amb manteniment informàtic per a empreses

  manteniment informàtica

  Cada dia s’envien milions de correus electrònics, de manera personal i professional. Aquests últims són molt importants, ja que és un mitjà de comunicació perfecte en l’àmbit laboral, tant extern com intern.

  Parlem d’extern quan actua com a mitjà de connexió entre proveïdors, clients i altres corporacions; i, intern, quan ocorre entre departaments dins d’un mateix negoci.

  Els correus transporten informació i dades i, en moltes ocasions, de caràcter sensible.

  És per això, que els serveis de manteniment informàtic treballen per a posar les millors mesures de protecció, amb l’objectiu d’oferir la màxima seguretat. Un atac pot posar en perill a l’emissor del correu i al receptor, amb conseqüències molt greus. Els ciberdelinqüents treballen de manera constant per a infiltrar-se i robar informació secreta i confidencial, posant en perill al negoci i la seva imatge.

  De fet, hi ha estudis que afirmen que el 90% dels ciberatacs comencen en correus electrònics, així que és determinant comptar amb suport informàtic professional que cuidi la seva infraestructura digital.

  Gràcies als serveis de les empreses de manteniment informàtic, les amenaces es poden evitar. Els tècnics especialistes realitzen un manteniment preventiu, amb accions enfocades a prevenir els possibles problemes i incidències abans que ocorrin i, d’aquesta manera, poder minimitzar l’impacte.

  seguretat digital

   

  Què són les amenaces digitals?

  Les ciberamenaces són produïdes en el moment que un tercer redirigeix als usuaris de la web d’una empresa a llocs falsos. La finalitat és robar credencials i accedir a informació i dades.

  Existeixen diferents tipus d’amenaces digitals, entre els quals destaquen el phishing, el qual es refereix a quan algú es fa passar per una entitat de confiança i intenta obtenir dades confidencials. Aquests envien correus electrònics que poden infectar el sistema amb malware. La també anomenada suplantació d’identitat, provoca importants pèrdues econòmiques i de dades.

  I el ransomware. Aquest és capaç de restringir l’ús d’ordinadors fins que es pagui un rescat. Aquesta quantitat pot variar, però generalment roman en el rang dels cinc dígits. Per això, també afecta greument en l’àmbit financer d’una empresa.

  suport seguretat informàtica

   

  Preguntes freqüents sobre

  Correu electrònic segur amb manteniment informàtic per a empreses

  Què són les amenaces digitals?

  Les ciberamenaces són produïdes en el moment que un tercer redirigeix als usuaris de la web d’una empresa a llocs falsos. La finalitat és robar credencials i accedir a informació i dades. No obstant això, amb un òptim manteniment informàtic es poden evitar.

  Mantenir el correu electrònic segur i protegit

  A més de tenir un manteniment informàtic al seu costat que li ofereixi la màxima seguretat, és important no obrir res sospitós o que no conegui la seva procedència. Cal tenir especial cura amb els enllaços i arxius adjunts. I, per descomptat, fer que les seves contrasenyes siguin complexes, segures i confidencials.

  Serveis de manteniment informàtic professionals

  Amb els serveis informàtics que li ofereix Gestinet, la seva empresa estarà protegida a nivell digital. Contacti amb nosaltres, empresa líder a oferir suport informàtic a empreses. Estem a la seva disposició per al que necessiti, mitjançant un assessorament i consultoria informàtica professional i serveis de manteniment d’ordinadors.

  Mantenir el correu electrònic segur i protegit

  A més de tenir un manteniment informàtic al seu costat que li ofereixi la màxima seguretat, és important no obrir res sospitós o que no conegui la seva procedència. Cal tenir especial compte amb els enllaços i arxius adjunts. I, per descomptat, fer que les seves contrasenyes siguin complexes, segures i confidencials.
  Quan es tracta de ransomware, les empreses de suport informàtic instal·len actualitzacions de seguretat en els ordinadors periòdicament i, per descomptat, implementen solucions de recuperació de dades. Aquest aspecte és realment determinant per si succeís alguna incidència.

  Com li hem comentat, les conseqüències dels ciberatacs són enormes. D’una banda, trobem la pèrdua de privacitat. Els ciberdelinqüents, fins i tot, amenacen amb publicar les dades confidencials si no es compleix amb les seves exigències. Això, sens dubte, fa que es perdi la confiança dels clients i la imatge de l’empresa es vegi seriosament perjudicada.

  I, d’altra banda, la suplantació d’identitat fa que un tercer accedeixi a determinats recursos i contactes, afectant la reputació del negoci.

  Com veu, és essencial tenir les millors barreres de protecció i mantenir el seu correu electrònic d’empresa lluny d’amenaces digitals. El manteniment informàtic pot evitar-li sobresalts que afecten directament el bon funcionament de la seva empresa.

  correu electrònic segur

   

  Serveis de manteniment informàtic professionals

  Gràcies als serveis de manteniment informàtic, evitarà atacs contra els seus sistemes operatius, aplicacions i dades.

  Contacti amb Gestinet, empresa líder a oferir suport informàtic a empreses. Estem a la seva disposició pel que necessiti, mitjançant un assessorament i consultoria informàtica professional i serveis de manteniment d’ordinadors.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)