ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

07/07/2020

Com crear una estratègia de posicionament web?

posicionament web

El posicionament als cercadors és molt important perquè la seva pàgina sigui més visible, pugui obtenir més autoritat i, com a conseqüència, augmentin les seves visites.

Per a portar-ho a cap, és imprescindible seguir una estratègia clara i definida, que farà que els seus clients potencials el trobin més fàcilment.

Com a qualsevol aspecte de màrketing digital, el posicionament web s’ha de treballar de manera constant i, gràcies a tenir una estratègia, és possible. Aquesta ajudarà que pugui ser més eficient, destinar el temps i esforços necessaris i aconseguir els seus objectius.

Quines són les accions per a obtenir una òptima estratègia SEO?

Defineixi el seu públic objectiu: ha de saber a quina tipologia d’usuari va dirigit el seu producte o servei. D’aquesta manera, podrà definir millor com dirigir-se a ell, quin llenguatge utilitzar, quines xarxes socials fa servir, etc.

Esculli les seves keywords: seleccionar les seves paraules clau és un pas molt important i determinant a l’hora de posicionar la seva web.

Cuidi el seu contingut: tant els seus textos com les seves imatges han de ser actuals, originals, úniques i interessants pels seus visitants. Quan a les fotografies, han d’estar optimitzades i nomenar-les correctament perquè puguin ser rastrejades pels cercadors.

Analitzi els seus enllaços: periòdicament, revisi tots els seus enllaços per poder comprovar si redirigeixen bé. Els que no funcionin de manera correcta, afecten molt negativament al seu SEO.

Conegui als seus competidors: observi en tot moment la seva competència i analitzi com es mouen digitalment, quines paraules clau utilitzen, cada quant publiquen, etc.

Tingui en compte aquestes accions i confiï en professionals del sector per crear una estratègia SEO adaptada a la seva empresa, pàgina corporativa i necessitats.

A Gestinet, líders en posicionament web Barcelona i experts en màrketing on-line, confeccionem estratègies a mida pels nostres clients, sempre pensant en maximitzar la seva visibilitat a internet i que aconsegueixin tots els seus objectius professionals.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web