ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Crear i dissenyar una pàgina web: imprescindible per a tenir presència digital i generar més vendes

  Disseny web

  “Si el teu negoci no està a internet, el teu negoci no existeix”. Aquesta frase la va dir Bill Gates en els anys 80. Encara que aleshores podia sonar quelcom estrany, en l’actualitat és completament real. És a dir, si la teva empresa no té presència digital, ningú la pot veure, així que és essencial comptar amb una pàgina web, on mostrar els productes o serveis que ofereix.

  És molt important tenir un disseny web a mesura, que s’ajusti a les necessitats de cada empresa, generi valor, una imatge única i percepcions positives als usuaris.

  Ha de ser atractiva, però, especialment, ha de ser capaç d’ajudar a captar nous clients. Com? Doncs gràcies a l’ús de diferents tècniques o accions idònies, les quals li mostrarem en aquest post.

  La creació d’un lloc web, el seu disseny i desenvolupament, és clau, perquè les visites que accedeixin a la pàgina es converteixin en leads i, d’aquí, puguin arribar a ser clients. Un òptim disseny no pot ser confús, amb continguts que no aportin res i que no permetin satisfer la curiositat dels usuaris. Aquests has de romandre el màxim temps dins de la pàgina i realitzar diferents accions, com comprar.

  crear pagina web empresa

   

  El disseny web ajuda al fet que les seves conversions i vendes augmentin

  El disseny web, àrea on es planifica, crea i es mantenen pàgines, és crucial en l’actualitat. És un element determinant a l’hora de crear nous leads i vendes.

  El disseny, per tant, no es refereix solament a la creació en si, sinó també en la seva optimització i el seu manteniment i actualització constant.

  És necessari que els usuaris tinguin la millor experiència de compra, és a dir, la web ha de ser amigable i intuïtiva perquè així sigui. Igualment, ha de poder adaptar-se a tots els dispositius mòbils, perquè es pugui visualitzar a la perfecció i realitzar totes les funcions i accions.

  Els beneficis de comptar amb un disseny web professional són molts. Destaquem:

  • Més personalitat: gràcies al disseny web, una empresa pot adquirir una imatge de marca única, cuidada i amb aparença exclusiva.

  • Més prestigi: seguint el punt anterior, el disseny de pàgines web aporta major valor afegit, indispensable per a guanyar més competitivitat.

  • Més vendes: sens dubte, un dels beneficis més importants. Amb una òptima imatge digital i amb una web pràctica, aconseguirà que les seves vendes augmentin. I, el que és més important, que aquestes s’agilitzin.

  • Millor posicionament web: un disseny efectiu, fa que pugui guanyar posicions dins del rànquing dels cercadors, especialment Google.

  • Més rendibilitat econòmica: en definitiva, el seu projecte digital serà molt més rendible.

  • Més control: amb Google Analytics, eina estrella, podrà analitzar fàcilment el trànsit i els resultats de la seva pàgina web, imprescindible per a avançar i millorar, ja que es tracta d’un entorn molt dinàmic.

  I, Com fa el disseny web perquè les seves vendes augmentin? Doncs:

  • Facilita la navegació dels usuaris

  • Genera més confiança als consumidors

  • Ajuda a destacar els productes i serveis mitjançant les millors imatges

  • Fa que els usuaris puguin navegar de la millor manera

  vendre per internet

   

  Preguntes freqüents

  Per què és important tenir una pàgina web per al seu negoci?

  És important tenir una pàgina web per al seu negoci perquè és el seu lloc a internet on pot mostrar els productes o serveis que oferiu. Si el seu negoci no té presència digital, és possible que les persones no puguin trobar-lo i que perdi clients potencials.

  Com pot el disseny web ajudar a augmentar les vendes del seu negoci?

  El disseny web pot ajudar a augmentar les vendes del seu negoci en diverses maneres. Per exemple, una pàgina web ben dissenyada pot generar més confiança als consumidors i destacar millor els productes i serveis que oferiu. També pot ajudar a millorar la navegació dels usuaris, cosa que pot conduir a més conversions i vendes.

  Quins són alguns elements de disseny web que són importants per aconseguir el millor resultat?

  Hi ha alguns elements de disseny web que són importants per aconseguir el millor resultat. La millor estructura i ordre web, la pàgina d’inici ha de reflectir la identitat de la teva empresa, la pàgina ha de ser fàcil de navegar, atractiva i adaptada a tots els dispositius, i s’han de destacar els productes i serveis amb les millors imatges.

  Tècniques i elements imprescindibles de disseny web

  A continuació, li expliquem algunes tècniques, accions i elements de disseny web que cal tenir molt en compte per a obtenir el millor resultat. Per tant, és important tenir:

  • La millor estructura i ordre web: ha de ser sòlida, amb continguts de qualitat i fàcil navegació.

  • La HOME ha de reflectir la seva identitat: pensi que és la primera impressió cap als seus clients i, per això, ha de ser atractiva, generar interès i ha de cridar l’atenció.

  • Tenir bona velocitat de càrrega: els usuaris no poden esperar que els continguts i imatges apareguin, així que ha d’optimitzar tots els elements.

  • Responsive: com li comentàvem, ha de ser un disseny web adaptatiu.

  • Les millors imatges: de qualitat, que projectin el que vol transmetre.

  • Simplicitat: en relació amb els colors i la tipografia, un disseny web ha de ser simple, per a no distreure als usuaris i que aquests puguin llegir i visualitzar tot a la perfecció.

  • El millor disseny professional: realitzat per experts del sector, ja que l’ajudaran a crear la millor imatge per a la seva empresa a nivell digital.

  empresa disseny pàgines web

   

  Empresa experta a dissenyar pàgines web

  A Gestinet creem, dissenyem i mantenim pàgines web, de qualsevol sector i àmbit.

  Som líders en realitzar projectes a mesura pels nostres clients, amb els quals obtenir la millor notorietat digital i reforçar la seva imatge d’empresa.

  Contacti amb nosaltres i demani’ns més informació.

  3/5 - (2 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  3/5 - (2 votes)