ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/02/2018

  Creixement imparable de les Botigues virtuals

  Botigues virtuals

  La facturació anual gràcies a les Botigues virtuals segueix imparable. El darrer any, la contribució del e-Commerce al Producte Interior Brut dels països del G-20 va superar el 5%.

  Hi han molts factors que determinen la clau de l’èxit de les Botigues virtuals. Una d’elles és l’experiència que tingui el client. Internet és el millor boca-boca que hi ha i les empreses amb negocis on-line ho saben. A Espanya una de cada quatre pymes venen online i les vendes dels petits comerços que compten amb Botigues virtuals ja superen la venda física.

  Les principals motivacions per la compra on-line són la gran i atractiva oferta de productes i serveis, el preu, la confiança de la marca, les recomanacions i la publicitat on-line.

  De fet, tenir una bona reputació i publicitat on-line és essencial . És imprescindible comptar amb una empresa competent que t’ajudi a establir uns objectius pel teu negoci digital, conèixer millor el teu target, crear continguts de qualitat que ajudin a tenir una bona experiència al consumidor i que t’ofereixi la millor publicitat on-line, d’això se’n diu una estratègia de màrketing on-line global, amb SEO, SEM, Newsletters, xarxes socials, promocions, etc..

  Gestinet compta amb els millors professionals i les millors eïnes i estratègies per dur-ho a terme per tal que els seus objectius es compleixin i el model de negoci on-line sigui d’èxit i futur.

  5/5 - (48394 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48394 votes)