ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/06/2019

  La nova criptomoneda de Facebook

  criptomoneda facebook

  Facebook ha comunicat que l’any 2020 llançarà la seva pròpia criptomoneda i l’anomenarà Libra. Així, els seus usuaris de Messenger i WhatsApp tindran la possibilitat d’intercanviar diners des de la seva cartera digital.

  Libra està basada en Blockchain i recolzada per més de 30 grans companyies.

  Facebook, per tant, vol crear una revolució en l’àmbit financer i, durant la conferència on va presentar Libra, va afirmar que ja ha arribat el moment de la “internet dels diners” i que és hora de facilitar l’enviament d’aquests per la xarxa, igualment com es pot fer amb les imatges.

  De fet, les criptomonedes són part del futur. Són un medi digital d’intercanvi que assegura les transaccions financeres amb gran seguretat. Aquestes tenen un control descentralitzat, quelcom molt positiu.

  Les criptomonedes, en definitiva, tenen grans avantatges, ja que redueixen els costos de transacció, degut que no hi ha intermediaris; els pagaments són molt més ràpids; i no existeixen agents financers que realitzin les operacions.

  La tecnologia Blockchain és el present i el futur i cal assabentar-se de les novetats i comptar amb l’assessorament adequat en cas de voler més informació i realitzar tràmits.

  A Gestinet, empresa referent en el sector i especialitzada en manteniment informàtic, realitzem la funció de consultoria sobre Blockchain, com es pot aplicar i el seu desenvolupament, així com la viabilitat de diferents projectes i el seu èxit.

  Si vol tenir informació detallada sobre aquesta tecnologia, posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà el millor assessorament per part del nostre equip especialitzat.

  5/5 - (49128 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49128 votes)