ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  14/08/2018

  Comprar criptomonedes per prevenir el col·lapse de l’economia

  posicionament google

  El deute de EUA s’està descontrolant i està creixent a un ritme accelerat, més del que s’esperava. Es creu que quan les economies es col·lapsin, el dòlar estatunidenc perdrà valor. Des de Golgman Sachs o Bill Gates fins a experts en la industria econòmica i analistes han posat de manifest la gravetat de la situació. L’últim en emfatitzar-ho ha estat Kim Dotcom, un empresari d’Internet i activista polític. Es preveu pròximament una caiguda que provocarà un col·lapse en les economies, un cop dur a la borsa de valors i una caiguda del valor de les monedes fiduciàries.

  Kim Dotcom recomana comprar criptomonedes i or per a prevenir la crisi que es preveu. Considera que el dòlar és una forma de pagament de risc degut a la situació de deute i que no és possible resoldre-la amb un creixement econòmic, amb nous deutes o bé imprimint més dòlars.

  El deute total de mitjana per família als EUA és de 845000 USD i la mitjana del passiu no finançat és de 938000USD per contribuent. Els economistes més importants remarquen que el deute estatunidenc és insostenible.
  Segons l’últim informe de la Oficina de Pressupost del Congres dels EUA el dèficit federal ha augmentat un 20% en els últims 10 mesos. Així doncs, es preveu que per a finals d’aquest any el dèficit toqui els 793 mil milions de dòlars i que l’any que ve arribi a 1 bilió de dòlars.

  D’altra banda, si s’observa a nivell global les monedes nacionals de països de tot el món, moltes ja estan disminuint el seu valor. Com a exemple, recentment la Lira de Turquia va tenir una baixada del 40% del seu valor i, va coincidir en un augment del volum en el comerç de criptomonedes. Monedes com la lliura, l’euro, el yuan xino i el yuan japonès també tenen tendències baixistes.

  En resum, les criptomonedes podrien garantir més seguretat econòmica i estabilitat que els diners tradicionals com el dòlar en vista que el deute de EUA és molt difícil de remuntar.

  Des de Gestinet, experts en posicionament google, disseny web i manteniment informàtic recomanem estar al dia de les últimes notícies sobre criptomonedes ja que és un sector molt innovador que creiem tindrà un futur pròsper.

  5/5 - (48660 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48660 votes)