ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Cuidar el posicionament Google per guanyar tràfic a la pàgina web

  Posicionament google

  Un dels objectius principals d’una pàgina web és tenir el major tràfic possible, és a dir, el major nombre de visites d’usuaris i, amb el màxim temps de permanència possible. Una de les vies per aconseguir generar tràfic web qualificat és implementant estratègies de posicionament Google treballades.

  Tot i que les estratègies de posicionament web no són immediates i triguen un temps en fer efecte, es tracta d’una de les millors maneres per atraure flux constant d’usuaris nous al lloc web.

  En el suposat cas que una pàgina web perdi tràfic després d’haver realitzat modificacions o canvis en el disseny web o l’estructura de la pàgina web, és important revisar si s’han tingut en compte els paràmetres de posicionament web. Així doncs, després de realitzar canvis positius a la web és important optimitzar les pàgines per a tenir un bon posicionament. D’aquesta manera, es recuperarà el tràfic perdut i es potenciarà que hi hagi més usuaris que interactuïn amb la pàgina web. En l’optimització s’inclou la integració de les paraules clau, la creació d’enllaços, la optimització de la velocitat de càrrega de la pàgina i la neteja del codi.

  El posicionament Google i el tràfic d’una pàgina web van lligats i es retroalimenten. Mentre que disposar d’una bona posició en el motor de cerca aporta visibilitat i més possibilitats de que l’usuari visiti la pàgina web, la quantitat de tràfic també és un aspecte ben valorat per Google. El tràfic web es tracta doncs, d’un benefici indirecte al posicionament Google degut a que quan més tràfic es tingui serà major la quantitat de links, tuïts i URLS compartides a les xarxes socials. Alhora, Google veu les estadístiques dels visitants, la usabilitat i la resposta de l’usuari són aspectes molt importants per pujar posicions en el cercador. Al posseir bon tràfic, Google podrà avaluar positivament la resposta de l’usuari respecte la pàgina web.

  En resum, el tràfic és un dels bens més valorats en el món online ja que afecta indirectament al posicionament web. És important analitzar les dades més rellevants de les visites a través d’alguna eina d’anàlisi com Google Analytics per millorar la pàgina web i aprofitar-ne el seu potencial dins el cercador.

  5/5 - (48688 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48688 votes)