He llegit i accepto la Política de privacitat


Des del nostre departament de manteniment informàtic

General|

Avui us presentem el següent vídeo sobre el muntatge d’un armari rack realitzat per a un client insitu en les seves dependències, per part dels nostres tècnics informàtics. Es tracta del muntatge de la infraestructura informàtica integral necessària per a una botiga comercial.


A Gestinet realitzem el servei de manteniment informàtic i suport informàtic pels nostres clients, només sota contracte de manteniment informàtic, per a garantitzar sempre als nostres clients, la resposta més ràpida sobre incidències greus del mercat i la professionalitat i qualitat de servei òptim per part de la nostra empresa, com ve sent des de fa molts anys. Gràcies a aquest nivell assolit amb els anys i gran equip tècnic professional en plantilla, podem dir que el nostre servei de manteniment informàtic és un referent en el nostre sector i àmbit, amb màximes garanties en tots els sentits, integritat i fiabilitat informàtica, vulnerabilitats i seguretat.

En totes les províncies de Catalunya, Castelló i València, disposem de personal propi en plantilla que realitzen el servei de manteniment informàtic a les nostres empreses clients. Per exemple, disposem de personal propi i en plantilla que viu a Barcelona i obviament, realitza el servei de manteniment informàtic Barcelona pels nostres clients en aquesta zona.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5