ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Desenvolupament d’aplicacions web mitjançant framework JavaScript

  Un framework és un programa desenvolupat per dur a terme funcions específiques i simplificar el procés de desenvolupar una aplicació a mida. La majoria de frameworks inclouen compilador, conjunts d’eines, biblioteques de codi, programes de suport i APIs i a més, en el cas dels frameworks JavaScript es disposa d’una comunitat immensa de seguidors a Internet.

  La popularitat del llenguatge de programació JavaScript segueix creixent any rere any sense parar. Un dels exemples que ens ho demostra, és la següent gràfica, que ens mostra que JavaScript és el llenguatge de programació més utilitzat actualment.

  Els frameworks JavaScript s’utilitzen tant en el cantó del client (Angular, ReactJS, Vue.js…) com en el de servidor (NodeJS) permetent-nos desenvolupar aplicacions òptimes i ben dissenyades i amb la possibilitat d’obtenir un bon posicionament web, ja que ens ajuda a no haver d’escriure milers de línies de codi sense sentit facilitant-nos una estructura predefinida i 100% modulable per al desenvolupament a mida d’aplicacions web SPA (Single Page Applications).

  Què és una aplicació SPA?
  El principal objectiu de les SPA (Single Page Applications) és millorar l’experiència de l’usuari, ja que no es recarrega la pàgina en cap moment i d’aquesta manera millora el rendiment i redueix temps d’espera.
  Tècnicament, en un SPA només existeix un únic punt d’entrada (index.html) i tots els arxius HTML, JavaScript i CSS del disseny web es carreguen una sola vegada d’una forma optimitzada i neta.
  És important tenir en compte que, ja que tot es concentra en una única pàgina, és imprescindible pensar i planificar molt bé el disseny de l’aplicació amb l’ajuda del framework JavaScript que estiguem fent servir.

  Els frameworks JavaScript disposen dels següents avantatges:

   • Eficiència: els projectes que solien desenvolupar-se durant mesos i milers de línies de codi ara es poden desenvolupar molt més ràpidament amb patrons i funcions preestablerts i ben estructurades.
   • Seguretat: els principals frameworks de JavaScript estan pensats per a garantir una màxima seguretat en les nostres aplicacions i estan suportats per grans comunitats de programadors que ajuden a actualitzar el codi font i arreglar forats de seguretat.
   • Suport i estabilitat: Els frameworks més populars han estat creats per empreses com Google (Angular), Facebook i Instagram (ReactJS), etc i segueixen suportant-los juntament amb les comunitats de desenvolupadors i empreses col·laboradores.
   • Rendiment: Els actuals frameworks JavaScript disposen d’un rendiment òptim a nivell de servidors d’allotjament, de tal manera que mitjançant un bon manteniment informàtic es podran mantenir els servidors operatius sense sobrecàrregues ni caigudes.

  Ofertes laborals de desenvolupament d’aplicacions web mitjançant frameworks JavaScript
  Si observem les següents gràfiques, veiem ràpidament les tendències dels frameworks Javascript més demanats en l’entorn professional i veiem que ReactJS aconsegueix el número 1 superant per primer cop en tota la dècada a jQuery que fins ara era el líder indiscutible de la tecnologia JavaScript. Durant l’any 2018 la tendència seguirà sent la mateixa.

  5/5 - (48422 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48422 votes)