ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com destacar als cercadors i obtenir un posicionament Google millor

  Posicionament google

  Un cop obtingut un bon posicionament Google, cal destacar de la seva competència. No només amb creativitat, sinó també utilitzant algunes eines per tal de diferenciar-se d’altres empreses del sector.

  Destacar a Google ha de formar part de la seva estratègia de màrketing on-line i dels seus objectius digitals que, de la mateixa manera que el posicionament web, l’ajudaran que el seu negoci obtingui l’èxit esperat.

  Per a fer-ho, pot utilitzar un seguit de tècniques clau que afavoriran que destaqui davant els seus competidors:

  El títol i la descripció: s’ha de ser molt creatiu en el contingut del títol i la descripció per tal de cridar l’atenció a l’usuari. És la part més alta del Snippet (conjunt d’elements que formen un resultat en la pàgina de resultats de Google). Per a fer-ho, pot utilitzar símbols, fotografies, etc. per impactar visualment.
  És essencial incloure la paraula clau.
  En el títol pot plantejar un problema per a l’usuari, una necessitat. I en la descripció la solució a aquest problema. L’usuari entén que és la resposta que es planteja al títol i pot ser exactament la solució que necessita.

  La foto de l’autor de Google+: pot ajudar considerablement incloure la foto al costat del resultat de les cerques per tal de destacar sobre la resta. La foto proporciona identitat i confiança.

  Estrelles: posi estrelles i vots perquè la seva cerca destaqui sobre les altres. L’usuari ho percep positivament i quelcom que li ha atorgat Google per premiar-lo. Per a fer-ho, ha ‘d’adornar’ la seva descripció amb caràcters especials, com estrelles, fletxes, etc.

  La Url: és necessari incloure la paraula clau amb negreta, fàcilment identificable per l’usuari.

  Vídeos: és important tenir vídeos al blog, amb previsualització de la imatge d’aquest al cercador, ja que fa ressaltar notablement el seu resultat per sobre de la competència.

  Com ha pogut veure, aquestes tècniques, entre altres, poden afavorir que el seu negoci predomini i, amb conseqüència, tingui un posicionament Google encara millor.

  5/5 - (48676 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48676 votes)