ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Avui se celebra el primer Dia Europeu de la Bossa de paper

  màrketing online Dia Europeu Bossa Paper

  Avui 18 d’octubre té lloc el primer Dia Europeu de la Bossa de Paper organitzat per The Paper Bag juntament amb La Bolsa de Papel, als quals vàrem realitzar-los el disseny web i la optimització del seu posicionament web. Aquest esdeveniment té l’objectiu de sensibilitzar als consumidors sobre l’ús de les bosses de paper com un embalatge sostenible i crear consciencia en la contribució a combatre el canvi climàtic i la contaminació ambiental.

  Les bosses de paper són una excel·lent alternativa per fer les compres i transportar productes, són fortes, resistents i fiables. Alhora es poden reutilitzar i els beneficis pel medi ambient són múltiples: es fabriquen amb matèries primes renovables, són reciclables i biodegradables. Mitjançant la celebració del Dia Europeu de la Bossa de Paper es vol conscienciar als consumidors dels beneficis de les bosses de paper i iniciar un diàleg respecte l’embalatge de paper per prendre mesures col·lectives per combatre el canvi climàtic i reduir la contaminació del medi ambient.

  Amb el Dia Europeu de la Bossa de Paper es vol convèncer a un major nombre de persones d’actuar de manera responsable i utilitzar, reutilitzar i reciclar les bosses de paper per aportar un granet de sorra a la causa que lluita contra el canvi climàtic.

  Per a dur a terme la jornada, s’ha plantejat una important campanya de màrketing online en la que totes les activitats que es realitzin es comunicaran a través dels canals de The Paper BagLa Bolsa de Papel en els mitjans socials amb l’etiqueta #EuropeanPaperBagDay. Les xarxes socials s’han convertit en la fórmula perfecte per fer viral una campanya de màrketing online com aquesta degut al gran abast de públic d’aquestes.

  Des de Gestinet ens sumem a la participació del #EuropeanPaperBagDay i celebrem que existeixin causes i propostes com aquestes per promoure la cura del medi ambient.

  5/5 - (48768 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48768 votes)