ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com diferenciar la seva marca de la competència amb el disseny web

  Disseny web

  Si té un projecte on-line ha de tenir molt en compte el disseny web per tal de diferenciar-se de la competència, ja que és un dels aspectes més rellevants que els usuaris els hi crida més l’atenció i els ajuda a prendre la decisió si comprar o no els seus productes o serveis.

  Per tal de portar a cap un disseny web atractiu ha de planificar i desenvolupar una estratègia de màrketing on-line i propiciarà també que tingui un millor posicionament web.

  És necessari oferir als usuaris un valor afegit que faci que, finalment, comprin a la seva web i es fidelitzin a la seva marca. Ha de proporcionar detalls que marquin la diferència. Alguns d’ells són

  Usabilitat: la seva pàgina ha de ser de fàcil navegació i intuïtiva. Així doncs el disseny web ha de proporcionar facilitat de moviment dins de la pàgina.

  Responsive: la web s’ha de poder visualitzar i utilitzar des de qualsevol dispositiu. Aquest factor també determina positivament un posicionament Google millor.

  Estructura: els continguts han d’estar estructurats dins de la web amb un ordre fàcil d’entendre pels usuaris. El menú de navegació ha de poder portar-los a qualsevol lloc dins de la pàgina, sense confusions.

  Estil: el disseny web de la seva pàgina ha de seguir l’estil de la seva marca i els seus valors. D’aquesta manera els seus continguts marcaran la diferència.

  Imatges: les imatges han de transmetre el mateix missatge que la marca vol donar de manera coherent. Han de tenir la mida i la qualitat adequada.

  Vídeos: és un mitjà audiovisual que els usuaris agraeixen i recorden fàcilment i, per tant, ha de formar part del seu disseny web. També ha de seguir l’estil de la seva marca i ser simples.

  Atenció al client: un bon disseny web ofereix diferents canals de comunicació amb els seus usuaris, fet que els hi dóna tranquil.litat i confiança. Tant el telèfon de contacte, e-mail o adreça corporativa han de ser visibles fàcilment dins de la web.

  Posi’s en contacte amb Gestinet on elaborem projectes on-line a mida que faran que la seva empresa digital marqui la diferència enfront dels seus competidors i, a més, obtindrà el millor posicionament web en els cercadors.

  5/5 - (48820 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48820 votes)