ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

Pot diferenciar-se de la competència gràcies al disseny web?

Disseny web

Destacar a internet ha de ser un dels seus principals objectius i, gràcies al disseny web, pot aconseguir-ho.

Tingui en compte que existeix molta competència i que les altres empreses del seu sector també treballen constantment aquest aspecte. Així que cal diferenciar-se i tenir un disseny atractiu i potent.

No només ha de tenir una pàgina web, sinó que ha de dotar-la d’una imatge corporativa professional i adequada.

Els usuaris, abans de realitzar una acció, com comprar on-line, realitzar sol.licituds, etc., consulten diferents pàgines i escullen les que els hi donin algun valor afegit i siguin més creatives, així com els hi atorguin més confiança i credibilitat, elements que pot obtenir amb un òptim disseny.

A més, amb un bon disseny, els seus visitants obtindran una excel.lent navegació web i una bona experiència d’usabilitat, aspectes també imprescindibles pel posicionament als cercadors.

Tips per a tenir un disseny web diferenciat

Si vol que la seva pàgina corporativa destaqui enfront de la seva competència, ha de realitzar diferents accions i portar a cap alguns consells. D’aquesta manera, podrà diferenciar-se i predominar a internet. Alguns són:

Estructura: és necessari que una web estigui ben estructurada i tingui harmonia, tant en els colors, tipologia de fonts, etc. Si és així, la navegació serà més fàcil i intuïtiva.
Quan als colors, a més, pot fer destacar els links ja visitats, ja que l’usuari sabrà exactament quins passos ha realitzat dins la pàgina.

Detalls visuals: pot destacar alguna secció en concret dins la web o algun element, com el seu telèfon o email.

Contingut: inclogui contingut sempre actualitzat, fresc i interessant. Les imatges i els vídeos criden molt l’atenció i són recursos idonis per diferenciar-se.

Valoracions: els testimonis d’altres usuaris són molt importants per als nous clients i són decisius a l’hora de realitzar una conversió, a més que generen confiança.

Errors: ha de revisar la seva web periòdicament, en especial els enllaços i que aquests redirigeixin correctament. La seva web ha de ser 100% funcional.
De la mateixa manera, que tots els botons del menú siguin operatius.

Responsive: que una pàgina pugui adaptar-se a tots els dispositius i pantalles, és essencial. Aquest factor és indispensable perquè els seus usuaris tinguin bona accessibilitat des de qualsevol format.

Segueixi aquests consells i el disseny web de la seva pàgina serà més competent que d’altres del seu sector.

Per a porta-ho a cap de manera efectiva, confiï en Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic i en crear estratègies de màrketing on-line, especialment enfocades a obtenir un disseny professional i un òptim posicionament als cercadors.

Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem la millor estratègia per a la seva emprdisseny webesa.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web