ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La importància del disseny gràfic en el disseny web i el màrketing online

  Disseny web - Marketing online

  Diversos estudis han demostrat que els usuaris es creen la primera impressió d’una pàgina web mitjançant la seva imatge, és a dir, per influencia directe del disseny web. El disseny gràfic i la creativitat s’han convertit en aspectes fonamentals en la definició de la identitat visual i corporativa d’una empresa.

  El disseny web i la maquetació d’una pàgina web són el que permeten a l’usuari fer-se una idea de l’empresa i que aquesta li transmeti confiança i credibilitat. Un lloc web corporatiu ha de explicar la missió, la visió, els objectius i els valors de l’empresa i ha d’impressionar els seus clients potencials des d’un primer moment.

  A banda de causar una bona impressió, la pàgina web ha de tenir una bona usabilitat, estar activa i actualitzada, tenir una bona velocitat de càrrega, estar optimitzada per un bon posicionament web i funcionar correctament.

  Una pàgina web reflexa els principis bàsics d’una empresa, es tracta de l’aparador que veu l’usuari dins d’Internet. Pel que si la pàgina web no és de qualitat, els usuaris i clients potencials creuran que els serveis o productes que ofereix tampoc ho son.

  El disseny gràfic avarca des del logotip de l’empresa, colors corporatius, tipografia, la seva aplicació en mitjans com banners, flyers etc. fins a la seva pàgina web i la presencia a les xarxes socials. D’aquesta manera, és de gran rellevància tenir en compte el grafisme d’una empresa a l’hora de planificar una bona campanya de màrketing online o bé la renovació d’una pàgina web.

  Actualment, la imatge que dóna l’empresa a l’exterior ja no només implica els aspectes físics sinó que també engloben els mitjans digitals i online. Així mateix, serà important mantenir i presentar un aspecte agradable als ulls de l’usuari, en concordança amb el missatge que es vol transmetre i cuidant-ne la seva estètica. Comptar amb els millors professionals serà garantia d’èxit i des de Gestinet tenim un equip especialitzat en disseny web i màrketing online dedicat a potenciar visualment els valors de cada empresa a través del disseny gràfic.

  5/5 - (48694 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48694 votes)